Snedkerhaven i Hvidovre består af 14 ejer-rækkehuse og 60 lejelejligheder på 2, 3 og 4. værelser. Rækkehusene er alle solgt og forventes at stå færdige ved årsskiftet. Lejlighederne skal efter planen stå klar inden udgangen af 2020. Køber af de 60 lejligheder er Dades. Illustration: FB Gruppen

Dades køber de første 60 lejligheder af FB Gruppen

Dades køber 60 lejligheder fordelt på 5.300 kvm i Hvidovre af FB Gruppen for et uoplyst beløb.

Det sker med købet af et lejlighedsprojekt i Snedkerhaven, hvor projektudviklerkoncernen FB Gruppen er i gang med byggeriet, der rummer de 60 lejligheder på 2, 3 og 4 værelser.

– Vi er rigtig glade for at gennemføre denne spændende investering i Snedkerhaven. Det er første transaktion med FB Gruppen, og indtil nu har vi oplevet et professionelt forløb, så jeg er sikker på, at det ikke bliver den sidste, siger adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades.

Ligesom FB Gruppen har Dades fokus på at tilbyde boliger for familier og singler i mellemsegmentet. Det geografiske fokusområde er udkanten af København og i øvrige udvalgte byer i Danmark.

– Det er vores opfattelse, at der i de kommende år vil være en god og stabil efterspørgsel efter boliger i høj kvalitet og med god beliggenhed som eksempelvis i Hvidovre, siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Læs også FB Gruppen og Sjælsø Management indgår strategisk partnerskab

Læs også FB Gruppen: Vi er rustet til den kommende tid med usikkerhed (+)

Investeringsselskabet Dades, som især har haft fokus på storcentre og erhverv, har de seneste år øget sin portefølje med private boligejendomme. I dag tæller de private udlejningsboliger således flere end 1.000 lejemål.

Dades er et af Danmarks største privatejede investeringsselskaber inden for ejendomme. Ejendomsporteføljen vurderes til en værdi på over 20 milliarder kr., der blandt andet er fordelt på 67 kontorejendomme og 12 butikscentre, hvor hovedparten ligger i Storkøbenhavn.

Udover de 60 lejelejligheder, som er afsat til Dades, består projektet i Snedkerhaven af 14 ejer-rækkehuse, hvoraf alle er solgt. Projektet i Hvidovre er samtidig det første projekt i et strategisk partnerskab, der er indledt mellem Sjælsø Management og FB Gruppen.

Seneste transaktioner:

Niam sælger to undervisningsejendomme til SBB

Køber 10.000 kvm erhvervsejendom off-market i Aalborg C (+)

AKF køber ombygget fabrik på 4.000 kvm i København NV

Fond udvider med to ejendomme i eftertragtet københavnerområde (+)

Freja sælger rækkehusgrund til udviklere

Læs flere nyheder om transaktioner her

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder