Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas-koncernen. Foto: Deas

Ejere mangler huslejebetalinger for omkring 4 milliarder kr. i april

Deas oplyser til dagbladet Børsen, at ejendomsadministratoren manglede 302 millioner kr. i kassen alene i april på grund af manglende lejebetalinger.

Deas servicerer 2.400 af ejendomsbranchens aktører og opkræver blandt andet husleje for ejendommens ejere. De manglende betalinger udgør 36 procent af de forventede betalinger inden for erhvervsejendomme, og forstørres tallet op til brancheniveau, svarer det til manglende huslejebetalinger for cirka 4 milliarder kr. i april. Det skal dog bemærkes, at der primært er tale om henstand, men coronaviruskrisen kan omvendt føre til, at lejere går konkurs eller har brug for hjælp til at kunne fortsætte som lejere.

– De manglende 4 milliarder kr. er et meget, meget stort beløb, siger adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas, til Børsen.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder