Underdirektør Mogens Kornbo, DSB Ejendomme

DSB Ejendomme giver mulighed for huslejeudsættelse

Erhvervslejere landet over står i en alvorlig og svær situation på grund af coronaviruskrisen. DSB Ejendomme vil derfor hjælpe sine erhvervslejere, der ikke har nogen kunder.

Derfor får de nu mulighed for huslejeudsættelse i april, hvis der er behov for det.

– Vi ønsker naturligvis, at vores lejere kommer helskinnet igennem coronakrisen. Derfor tilbyder vi, at man kan få henstand og udsat sin husleje for april måned, hvis man ønsker det, siger underdirektør Mogens Kornbo, DSB Ejendomme.

Den imødekommende hjælp fra DSB Ejendomme om mulighed for huslejeudsættelse i april kommer midt i den generelle debat, efter flere af landets helt store koncerner og butikskæder som Bestseller og Lagkagehuset ikke vil betale den husleje til udlejerne, som står i deres kontrakt. I stedet henviser de blandt andet til Erhvervslejeloven § 23, stk. 2, som er blevet aktuel i coronaviruskrisen. Men paragraffen kan ikke bruges, skriver advokat Claudia Matthiasen fra advokatfirmaet Winsløw blandt andet i sit blogindlæg ’Erhvervslejeloven § 23, stk. 2 handler ikke om Covid-19-tiltag’ her på estatemedia.dk.

 

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder