Rikke Lykke. Foto: Lizette Kabre

Hjemmekontoret: Slå koldt vand i blodet

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

I dag med Rikke Lykke, European Head of Asset Management i den tyske kapitalforvalter Patrizia. Med medarbejdere og ejendomme i 17 lande er der mange forskellige hjælpepakker og tiltag, der skal holdes øje med for at få ejendommene bedst muligt gennem krisen. Og samtidig skal man som medlem af investeringskomiteen holde tungen lige i munden, når det for eksempel skal besluttes, om der fortsat skal investeres i flere hoteller.

Læs også Rikke Lykke forfremmet i Patrizia – nu ansvarlig for 320 milliarder kr.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder