Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas Gruppen. Foto: Deas

Hjemmekontoret: Deas-chef styrer 1.200 medarbejdere fra sit ’war room’

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Deas er Danmarks absolut største, når det gælder ejendomsadministration og forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme. Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen har i disse dage indtaget ’the war room’ fra kælderen i privaten, mens han styrer slagets gang sammen med den øvrige ledelse for de mere end 1.200 medarbejdere, der får masser af henvendelser fra både beboere og erhvervslejere.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder