Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan.

Hjemmekontoret: Jeudan satser på skiftehold på byggepladser

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Dagens gæst i Hjemmekontoret er Per W. Hallgren, adm. direktør i Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Han taler blandt andet om en økonomisk V-model.

Jeudan har over 500 medarbejdere, da driften af selskabets ejendomme også er en del af virksomheden. Jeudan har mere end 200 ejendomme med cirka 1 million kvm til en samlet værdi på cirka 25 milliarder kr. En stor del af ejendommene er fredede og bevaringsværdige erhvervsejendomme, der ligger i København samt på Frederiksberg. Desuden er Torvehallerne og andre restauranter og butikker en del af porteføljen.

Per W. Hallgren har været i Jeudan siden 1993 og været med gennem adskillige kriser, fusioner, ekspansioner og nytænkninger af selskabet.

I en svær tid finder han det positivt, at alle i branchen forsøger at hjælpe hinanden bedst muligt. Hans primære fokus er, at medarbejderne er trygge og kunderne tilfredse, og derfor tager Jeudan også en drøftelse med alle lejere, der henvender sig i forhold til muligheder for at få henstand eller udsættelse af lejen, når vi rammer april.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder