Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED. Foto: Frederikke Hoeg

Estate Media lancerer nyt podcastformat: Hjemmekontoret

Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Mandag var der premiere på Estate Medias nye podcastformat, Hjemmekontoret. Chefredaktør Kamilla Sevel talte med Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, om huslejefritagelse, transaktioner i en krisetid og det chok, vi alle sammen har fået over, at markedet er bremset op på ganske få dage.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder