København. Foto: Martin Heiberg

Hjemmekontoret: Har nedsat særlig Covid-19 Task Force

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

I dagens udgave af Hjemmekontoret kan du møde advokat Flemming Horn Andersen, der har været partner i Kromann Reumert siden år 2000. Han har gennem mange år arbejdet meget specialiseret inden for alle juridiske forhold omkring fast ejendom. Flemming Horn Andersen har som særlig betroet rådgiver arbejdet med udvikling, investering, byggeri, finansiering, brug og omsætning af små og store ejendomme i Danmark hos Kromann Reumert, der på sine kontorer i København, Aarhus og London beskæftiger omkring 550 medarbejdere.

Flemming Horn Andersen fortæller blandt andet om, hvordan Kromann Reumert har nedsat en ganske særlig Covid-19 Task Force og at det endnu ikke har skabt problemer for virksomheden, at have så mange medarbejdere til at arbejde hjemmefra.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder