Bjarne Jørgensen, Realkredit Danmark/Danske Bank.
Bjarne Jørgensen, Realkredit Danmark/Danske Bank.

Hjemmekontoret: Vi bruger hele værktøjskassen

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

I dag har Hjemmekontoret “besøg” af Bjarne Jørgensen, der er vicedirektør og chef for Storkunder Ejendomme hos Realkredit Danmark/Danske Bank. Han fortæller blandt andet om, hvordan koncernen i øjeblikket er i dialog med alle deres kunder, for at høre om de har brug for hjælp til deres likviditet eller til at få omlagt deres lån på grund af Corona-opbremsningen i samfundet.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder