Fra venstre: Asger Enggaard, Jørgen Enggaard og Jens Enggaard. Foto: Presse/Michael Bo Rasmussen

Jens Enggaard deler fa­mi­lie­virk­som­he­der – brødre får hver sin del

Nordjyske Enggaard har nu gennemført generationsskiftet, oplyser familien til dagbladet Børsen.

Konkret betyder det, at en række virksomheder ejet af Enggaard-familien, som er blandt landets mest velhavende, er splittet op i to og delt mellem 80-årige Jørgen Enggaards sønner, Asger Enggaard og Jens Enggaard.

Jens Enggaard, 52 år, har længe stået i spidsen for BMS-kranvirksomhederne, mens Asger Enggaard, 48 år, har været leder af entreprenør- og developerkoncernen A. Enggaard Holding. Men nu er der handlet aktier, så de to brødre ejer hver sin del.

– Vi har gjort det af hensyn til næste generation. Asger og jeg stopper ikke lige foreløbig, så det er ikke noget, der skulle ordnes nu og her. Men vi har hver tre børn, der er lidt over eller under 20 år, og det bliver altså nemmere for dem til sin tid at håndtere, når der er færre ejere, siger Jens Enggaard, der også ejer Enggaard Ejendomme, til Børsen.

Jørgen Enggaard er anden generation i familievirksomhederne, bestyrelsesmedlem og ejer godt 2 procent i hver koncern.

Som Estate Pluss har skrevet, er entreprenørkoncernen A. Enggaard kommet ud af 2019 med endnu et ’tilfredsstillende’ årsregnskab, selvom både omsætning og indtjening dykker markant i forhold til de seneste års rekordniveauer.

Læs om 2019-resultaterne og 2020-forventningerne i Omsætningen falder 29 procent i A. Enggaard – flere projekter udskudt og boligstagnation

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder