De to v-huse med tilsammen 172 lejligheder på Østre Havn i Aalborg. Illustration: C.F. Møller Architects

A. Enggaard bag 172 lejligheder i Aalborg til især unge

A. Enggaard er på hjemmebane i det nordjyske, når den lokale entreprenør- og projektudvikler står bag et projekt med 172 nye lejligheder på Østre Havn i Aalborg. De kommende boliger ned til vandet henvender sig ifølge A. Enggaard til yngre, der ønsker at få en fod inden for på boligmarkedet. Byggeriet er tegnet af C.F. Møller Architects og navngivet V-husene med reference til de to ejendommes v-form, der blandt andet giver mulighed for altan til samtlige lejligheder.

– V-husene rummer lejligheder på 28-265 kvm, så størrelserne på boligerne er meget varieret og henvender sig til både unge, familier og seniorer. Flest af dem er dog 1- eller 2-værelses på 28-88 kvm, og de skulle gerne give yngre aalborgensere mulighed for at investere i bolig ved vandet eller måske åbne op for forældrekøb, siger projektchef Anton Hessellund, A. Enggaard.

Variationen i størrelsen på V-husenes lejligheder er ikke det eneste, der adskiller bygningerne fra andet nyt boligbyggeri. Udover egen altan har alle lejligheder adgang til øvrige udearealer. V-husene har nemlig fælles tagterrasser med græs og højbede – nogle har desuden orangeri og fast grill, mens andre har små hyggekroge.

Lejlighederne forventes klar til indflytning i sommeren 2020, og det er Thorkild Kristensen, som står for salget, der begyndte i januar.

Læs også Fremadstormende A. Enggaard: Vi skyder ikke alle vores projekter af på én gang (+)

Læs også A. Enggaard lander rekordhøj top- og bundlinje – og forventer fortsat vækst

Læs også Disse entreprenører var bedst til at tjene penge i 2017

Læs flere nyheder om Aalborg her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder