Tony Christrup, AG Gruppen. Foto: Presse

Byggesocietetet: Jeg håber, vi kan flytte deltagelsen på Mipim 1:1

Først blev Mipim flyttet fra marts til juni, og onsdag blev messen så helt aflyst i Cannes i 2020. I stedet vil Mipim afholde en 2-dages event i Paris i september og introducere et online-fællesskab. Tony Christrup, der er formand for det udvalg, der står for den danske deltagelse på Mipim og samtidig direktør i AG Gruppen, har endnu ikke hørt yderligere fra Mipim end det, der blev meldt ud onsdag aften. Men han er ret klar på, hvad Byggesocietetet, der har stået for styringen af den danske stand, og han forventer, at Mipim skal tilbyde.

– Kan man flytte deltagelsen 1:1 er det respektfuldt for alle, og så vil jeg opfordre branchen til at bakke op omkring det. Jeg mener dog ikke, at det har den store værdi hverken at være del af et online-fællesskab eller at tage til Paris i efteråret. Det er ikke attraktivt for os i AG Gruppen, og sådan tror jeg, at der er mange, der har det, siger Tony Christrup.

Han forstår godt, at Mipim prøver at skabe et alternativ.

– Det er et plaster på såret, men jeg kan ikke se værdien i det, siger han.

Tony Christrup er til gengæld helt sikker på, at det får stor værdi at deltage i 2021, for verden forandrer sig i disse dage.

– Jeg tror allerede nu, at jeg kan sige, at den danske repræsentation i 2021 aldrig har været vigtigere, for jeg er overbevist om, at der bliver stor kamp om investorerne i de kommende år, og det skal vi kunne stå sammen om i branchen, siger Tony Christrup.

Mipim har onsdag efter interviewet med Tony Christrup offentliggjort, at man vil kunne flytte sit udstiller- eller deltagergebyr til Mipim 2021 eller få pengene tilbage.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder