Foto: Cannes 10. marts 2020.

Øjebliksbillede fra Cannes

Flere ejendomsfolk havde en weekendtur med familien eller nogle rolige arbejdsdage i kalenderen, inden det for alvor skulle bryde løs med 27.000 ejendomsfolk i Cannes i denne uge. Men forrige lørdag blev Mipim flyttet til juni måned på grund af corona-virussen, og det betyder, at byen ikke er blevet iklædt de sædvanlige bannere om projekter i de arabiske emirater, at Stockholm er skandinaviens hovedstad, eller at Kazakhstan bliver fremtidens ferieparadis.

En af dem, der har valgt at tage afsted, er Director i KPMG Michael Tuborg, og han giver her onsdag morgen et øjebliksbillede af Cannes uden Mipim.

– Jeg havde alligevel reserveret tiden, og derfor valgte jeg at tage herned og arbejde. Jeg havde egentlig glædet mig til at skulle til Cannes. Så efter jeg havde talt med nogle hernede om, at tingene var rolige, – altså så det ikke var en beslutning med hovedet under armen, – så valgte jeg så at tage afsted alligevel og blandt andet besøge nogle venner, siger Michael Tuborg, der har nydt en stille øl på Caffe Roma tirsdag aften serveret pænt og ordentligt i et rigtigt glas i modsætning til de kaotiske tilstande med flaskeøl, der plejer at herske tirsdag i Mipim-ugen.

Men der er ikke nogen tvivl om, at det er et mærkeligt syn, der møder en, når man har Mipim i tankerne.

– Det er lidt mærkeligt at være hernede. Der er jo ingen mennesker i forhold til, hvad der plejer, men bare et Cannes uden for sæsonen. Jeg havde glædet mig til at møde alle de gode folk i ejendomsbranchen. Men værst er det nok for restauranter og cafeer. Meldingen her er, at de er hårdt ramt af, at der ikke er nogen turister, og især for de mindre restauranter og hoteller er det et hårdt slag, siger Michael Tuborg.

Michael Tuborg fløj ned tirsdag med et af de fly, der normalt transporterer allerflest danskere til Mipim.

– At være ombord på et fly med 12 mennesker med plads til 180 var faktisk en mærkelig oplevelse og virker skræmmende. Det er der, man for alvor opdager, at der er en forskel, siger Michael Tuborg.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder