MIPIM 2019.
Mipim 2019

Mipim 2020 i Cannes bliver aflyst

Europas største ejendomsmesse på fransk jord, Mipim i Cannes, blev for tre uger siden flyttet fra marts til juni. Men nu bliver messen i Cannes helt aflyst og erstattet af en 2-dages konference i Paris i september. Mipim bliver næste gang fra den 16.-19. marts 2021 i Cannes på “sædvanlig” vis.

Samtidig forsøger Mipim at bøde skaderne ved at lancere en online-event, Mipim Connect, som kan tilgås året rundt.

Mipim Connect bliver lanceret i april og bliver som Mipim siger gratis for dem, der allerede har tilmeldt sig Mipim 2020. Den nye online service kommer til at tilbyde en række indlæg, mulighed for netværk og forskellige værktøjer og vil være tilgængelig for ejendomsbranchen globalt i løbet af hele året.

– Situationen omkring Covid-19 udvikler sig dagligt og de tiltag, som regeringen kommer med, bliver stadig mere restriktive. Det står nu klart, at det at holde en stor messe i Cannes i juni ikke vil være lønsomt, når man tager den kraftige og ødelæggende spredning og usikre udvikling af virussen i betragtning. Da det dermed ikke er muligt at organisere en traditionel Mipim senere på året, har vi planlagt en alternativ Mipim i efteråret i Paris plus en digital oplevelse, Mipim Connect. Det skal hjælpe ejendomsbranchen til at komme i gang igen og er forløberen for Mipim i Cannes i marts 2021, siger Filippo Real, Real Estate Division Director i Reed Midem.

Mipim kommer med flere oplysninger om beslutningen og de praktiske omstændigheder i de kommende uger.

– Vi er meget taknemmelige for den støtte og feedback, vi har fået fra mange Mipim-kunder, og vi er glade for deres tålmodighed og forståelse. Sammen med vores partnere i Cannes ser vi frem til at byde alle velkommen tilbage til Cannes i marts 2021 til en fantastisk Mipim og i mellemtiden håber vi, at folk vil forblive forbundet og fremfor alt raske, siger direktør Ronan Vaspart, Mipim.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder