MIPIM 2019.
Mipim 2019.

Mipim bliver flyttet til juni

Reed Midem har netop meddelt, at de har valgt at flytte Mipim til den 2.-5. juni på grund af voksende bekymring i forhold til coronavirussens udbredelse og som konsekvens af den franske regerings beslutning om at forbyde forsamlinger på over 5.000 mennesker. Mipim havde sidste år 26.000 deltagere.

– Vores klienters og medarbejderes sundhed er vores førsteprioritet. Givet coronavirussens udbredelse vælger vi at flytte messen, siger Reed Midem Chief Executive, Paul Zilk.

Reed Midem er organisationen bag Mipim.

– Det er ikke en let beslutning, vi har truffet. Men vi tror, at denne beslutning og de nye datoer vil give internationale deltagere mulighed for at mødes. Vi ser frem til at drøfte dette med udstillere og deltagere i de kommende dage og planlægge Mipim i juni, siger Paul Zilk.

Meldingen fra Reed Midem kommer i forlængelse af, at Frankrig officielt har forbudt forsamlinger på mere end 5.000 mennesker.

Målet er ifølge den franske sundhedsminister Olivier Véran, der tidligere i dag holdt pressekonference om det store skridt, som den franske regering har taget, “at begrænse og forsinke udbredelsen af coronavirus”.

Ifølge den franske avis Le Monde så rammer forbuddet først og fremmest det halvmarathon, der søndag skulle afvikles i Paris. Desuden rammes den sidste dag af en stor landbrugsmesse, der skulle afvikles søndag den 1. marts, dernæst karnevallet i Annecy fra 6.-8. marts og så altså Mipim, der skulle være afviklet 10.-13. marts i Cannes.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder