Læderstræde. Foto: Google Maps.

Copenhagen Capital køber ejendom til 62 millioner kr.

Ejendomsselskabet Copenhagen Capital har efter due diligence købt ejendommen Læderstræde 11A og 11B i København K.

Købet gennemføres som en skødehandel og prisen for ejendommen er 62 millioner kr. Anskaffelsen sker i et delt ejerskab med det familieejede selskab Helmersen Holding, der også arbejder med udvikling og salg af ejendomme.

Ejendommen, der er en blandet ejendom på i alt 2.162 kvm, ligger i centrum af København, og den skal nu ombygges så kontorarealerne konverteres til boliger. Ejendommen er opført i 1800, fredet og opdelt i ejerlejligheder.

I 2019 forventer Copenhagen Capital et resultat på 9-12 millioner kr. før værdireguleringer af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat. Der forventes også i 2019 positive værdireguleringer forudsat uændrede afkastkrav i markedet.

Læderstræde 11 er en spændende ejendom med et stort udviklingspotentiale, som vi forventer at kunne tilføre værdi. Vi oplever en stigende interesse fra kapitalstærke familieejede selskaber, der kan se Copenhagen Capital som en mulig samarbejdspartner i det københavnske ejendomsmarked, hvilket vi med indgåelsen af aftalen med Helmersen Holding har åbnet op for, siger adm. direktør Lars Falster, Copenhagen Capital.

Læs også Copenhagen Capital køber cityejendom

Læs også Arkitekt er ny storaktionær i Copenhagen Capital

Læs også Butikslejepriser på Strøget falder efter 10 års stigninger

Læs også Copenhagen Capital leverer “tilfredsstillende” regnskab for 2018

Læs også Copenhagen Capital køber JJW Arkitekters domicil





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder