Copenhagen Capital køber JJW Arkitekters domicil

Finsensvej 78, 3. og 4. sal, er blevet købt af investeringsvirksomheden Copenhagen Capital. Bygningen, der var den første til at modtage DGNB Guld-certificering, er delvist lejet ud til JJW Arkitekter, der har en uopsigelig lejekontrakt indtil 2023.

Copenhagen Capitals plan er, at ejendommen skal fortsætte som kontor, også på lang sigt.

JJW Arkitekter har valgt at sætte den til salg som led i et generationsskifte. Ejendommen er solgt for 47 millioner kr. og et startafkast på 6,5 procent og er fuldt udlejet til JJW. Det samlede etageareal er 2.071 kvm kontor med brugsret til 707 kvm taghave.

– Kontorlokalerne er state of the art, og det er en attraktiv beliggenhed blandt andet på grund af nærheden til Flintholm station. Der er også mange parkeringspladser, hvilket er et yderligere plus. Efterspørgslen på den type kontorlokaler i København er høj, siger erhvervsejendomsmægler Tina Iburg, Colliers i København.

Copenhagen Capital har da heller ingen planer om at konvertere til bolig, selvom det er en mulighed.

– Vi køber ejendomme med lav genudlejningsrisiko. Vi er enige med Colliers i, at kontormarkedet har det godt i København, og genudlejningsrisikoen er lav for moderne kontorfaciliteter, siger direktør Lars Falster, Copenhagen Capital.

– Vores strategi er blandt andet at købe ejendomme, der skal gøres noget ved og/eller har en alternativ anvendelse, typisk bolig, men vores plan med ejendommen på Finsensvej er, at den skal fortsætte som kontor også på lang sigt.

Colliers har rådgivet sælger og partner/advokat Philip Prochownik, Kammeradvokaten, har rådgivet køber. Med købet er Copenhagen Capital nu oppe på 14 ejendomme i København og Storkøbenhavn.

– At ejendommen er velegnet til konvertering til boligformål på op til 2.740 kvm har været afgørende for Copenhagen Capitals køb, siger direktør Lars Falster dog i en selskabsmeddelelse.

I stueetagen er der et Lidl-supermarked.

Læs også: Copenhagen Capital vil bygge 18 ungdomsboliger hurtigst muligt

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder