Copenhagen Capital køber cityejendom

Copenhagen Capital har købt en centralt placeret cityejendom med 510 kvm på Niels Hemmingsens Gade 4. Der er tale om en sidegade til Amagertorv. Bygningen er opført i år 1900 og er tegnet af arkitekt Alfred Møller.

Ejendommen er i 4 etager, hvor der er butik i stuen, lejlighed på 1. sal og kontor på 2., 3. og 4. sal. Der er dog mulighed for at konvertere til boliger. Den nuværende butiksleje er under markedsprisen og lejer kan se frem til at den bliver sat op.

Den offentlige vurdering er 14 millioner kr., mens Copenhagen Capital har solgt aktier for 7,4 millioner kr. for at betale for ejendommen.

Handlen blev formidlet af Truemarketvalue.

Sælger blev ved den seneste generalforsamling indvalgt som suppleant til bestyrelsen for Copenhagen Capital.

Læs også Butikslejepriser på Strøget falder efter 10 års stigninger

Læs også Copenhagen Capital leverer “tilfredsstillende” regnskab for 2018

Læs også Copenhagen Capital køber JJW Arkitekters domicil

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder