Illustration: C.F. Møller Architects

C.F. Møller vinder første projekt i München – foran Henning Larsen

C.F. Møller Architects vinder blandt inviterede deltagere i en international konkurrence om et 15.700 kvm stort projekt med erhvervs- og kontorejendom i Werksviertel-Mitte i München.

Ejendommen, som efter planen skal være klar til brug i slutningen af 2023, er netop blevet købt af den tyske kapitalforvalter Patrizia og ligger i området kaldet MK7. Området er en del af et gammelt industriområde, som er ved at blive omdannet til et trendy byområde.

Kilde og grafik: C.F. Møller Architects

Det er C.F. Møller Architects’ første projekt i München. C.F. Møller vinder foran fire andre inviterede deltagere, heriblandt Henning Larsen Architects.

– MK7 er et vigtigt projekt for os. Ikke bare er det første gang, vi vinder et projekt i München, men projektet viderefører også mange af de bymæssige kvaliteter, vi har udviklet og forbedret gennem vores arbejde med vores projekter i Norden, hvor arbejde møder fritid og skaber fællesskaber mellem inde og ude på en ny og spændende måde, forklarer partner og arkitekt Mads Mandrup, C.F. Møller Architects.

Det danske arkitektfirma har for nylig vundet to projekter i Tyskland – en udvidelse af det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og nuklear sikkerhed i Berlin (Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit, BMU) og det nye hovedkvarter for den tyske bank Berlin Hyp. Arkitektfirmaet arbejder også på opgaver inden for boligsektoren, sundhedsvæsenet og bæredygtig byplanlægning i Tyskland og har haft kontor i Berlin siden 2019.

Læs mere i C.F. Møller åbner kontor i Berlin i tysk offensiv

 

Fakta: Konkurrencedeltagere

MK7-konkurrencen blev afholdt af Patrizia Deutschland – de inviterede deltagere var:

  • C.F. Møller Architects
  • Henning Larsen Architects
  • Allmann Sattler Wappner
  • Ingenhoven
  • Müller Reimann

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder