Leder af C.F. Møller Architects’ Berlin-kontor, Heiko Weissbach. Foto: Mew

C.F. Møller åbner kontor i Berlin i tysk offensiv

Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm, London – og fra 1. juli har C.F. Møller Architects også et kontor i Berlin.

C.F. Møller har de seneste år arbejdet på at udvide sin internationale opgaveportefølje uden for hjemmemarkederne, og det har blandt andet ført til opgaver i Irland, Island, Belgien og ikke mindst Tyskland, hvor en række større projekter er i gang.

– Generelt arbejder vi med en øget internationalisering af vores opgaveportefølje uden at gå på kompromis med vores hjemmemarkeder. Det er med til at sikre en robust opgaveportefølje, som også bidrager til at styrke os på hjemmemarkederne, og så oplever vi en international efterspørgsel på vores holistiske tilgang og ikke mindst ekspertise inden for healthcare, siger adm. direktør Lone Bendorff, C.F. Møller Architects.

Hun tiltrådte stillingen i januar.

Læs mere i C.F. Møller Architects finder ny topdirektør

Tysk leder af Berlin-kontoret og opgaver i Tyskland
C.F. Møller Architects, som har cirka 300 medarbejdere, ansatte tidligere på året arkitekt Heiko Weissbach som leder af kontoret i Berlin. Heiko er tyskfødt og opvokset i Berlin, men taler også blandt andet dansk efter at have læst til indretningsarkitekt i København og til arkitekt i Aarhus.

Kontoret i Berlin er en del af en nybygget kreativ hub med navn ’Frizz 23’ beliggende Friedrichstrasse 23A, 10969 Berlin.

Nuværende opgaver for C.F. Møller Architects i Tyskland er den nye banegård i Hamborg Altona, som både skal løse infrastrukturen og spille en aktiv rolle i den urbane udvikling af Altona Nord. Inden for healthcare arbejdes der på en udvidelse universitetshospitalet RWTH i Aachen samt en udvidelse af Städtisches Klinikum Braunschweig (Braunschweigs kommunehospital) kombineret med en ny bygning og modernisering af bygning i et nyt og redesignet kompleks.

Derudover er C.F. Møller Architects valgt til en campusmasterplan, der skal beskrive den fremtidige udvikling af universitetet og universitetshospitalet i Heidelberg, som er et af de mest prestigefyldte universiteter i Tyskland og globalt set.

Læs også C.F. Møller forventer et bedre 2019 efter vanskeligheder i Sverige og Norge

Læs også Solidt regnskab lover endnu et godt år for arkitektbranchen

Læs flere nyheder om arkitektfirmaer her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder