Marie Eck, senior projektleder i Business Sweden, modtog prisen på vegne af C.F. Møller Architects, da arkitektvirksomheden ikke selv var tilstede i Paris på grund af Covid-19-situation. Foto: C.F. Møller Architects

C.F. Møller vinder endnu en Mipim Award – se alle vinderne

Det lykkedes igen i år den danske arkitektvirksomhed C.F. Møller at vinde en pris, da Mipim Awards tirsdag aften blev uddelt i Paris i stedet for i Cannes på grund af Covid-19-situation.

Således vandt C.F. Møller Architects prisen i kategorien ’Best Healthcare Development’ for sit Biomedicum-projekt (et nyt laboratoriebyggeri) i Stockholm, som er tegnet for bygherren Akademiska Hus og med Karolinska Instituttet som lejer. Det er tredje år i træk, at C.F. Møller vinder en pris ved Mipim Awards.

Biomedicum i Stockholm. Foto: Mark Hadden

– Vi er taknemmelige over at vinde denne pris, og vi vil gerne takke Akademiska Hus, Skanska og Karolinska Instituttet i Stockholm for det gode sammearbejde og for at opnå dette fine resultat, siger Managing Director og partner Mårten Leringe, C.F. Møller Architects i Sverige.

I 2019 vandt C.F. Møller Architects en Mipim Award i kategorien Best Industrial & Logistics Development med kraftvarmeværket Greenwich Low Carbon Energy Centre i London.

I 2018 vandt C.F. Møller Architects en Mipim Award i kategorien Best Healthcare Development med Mærsk Tårnet I København – et forskningskompleks for Københavns Universitet.

Læs også Mipim Awards 2019: Glad C.F. Møller – skuffet Lendager

Læs også Mimip Awards 2018: Danmark vandt en Mipim Award for Mærsk Tårnet

Nyt Akutcenter i Viborg og Køge Nord Station
Med C.F. Møllers nye sejr i Best Healthcare Development-kategorien blev det derfor ikke til sejr for det nye Akutcenter i Viborg, som er udviklet af Region Midtjylland i samarbejde med Aart Architects, Årstiderne Arkitekter, WSP og Afry.

I kategorien Best industrial & logistics development vandt Campus Simons i Quebec, Canada. Det skete foran Køge Nord Station-projektet og to andre i kategorien. Det danske projekt er udviklet af Banedanmark, Køge Kommune, DSB, Cobe og Dissing+Weitling.

Mipim Awards er en internationalt anerkendt prisuddeling inden for ejendomsudvikling oprettet i 1991. Med i juryen er blandt andet den danske arkitekt fra arkitektfirmaet BIG Kai-Uwe Bergmann. Mipim blev flyttet fra Cannes i marts til afholdelse i Paris i denne uge. Mens der historisk har deltaget mellem 23.000 og 28.000 i Mipim i Cannes, er der knap 1.000 deltagere i Paris. Et enkelt dansk firma er repræsenteret foruden Estate Media, der er tilmeldt, men på grund af rejseanbefalingerne ikke er til stede.

I 2020 var der 12 kategorier ved Mipim Awards.

Læs også Tre danske projekter nomineret til årets Mipim Awards 

 

Mipim Awards 2020 – alle vinderne

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder