Randers Illustration: C.F. Møller Architects
Illustration: C.F. Møller Architects

Team C.F. Møller vinder 590.000 kvm stort byudviklingsprojekt i Randers

Team C.F. Møller – bestående af C.F. Møller Architects, Niras, Cushman & Wakefield RED og Urgent Agency – vinder 590.000 kvm stort byudviklingsprojekt i Randers.

Det sker med forslaget ’Randers – Vores Flodby’, hvor Randers midtby genforenes med Gudenåen og naturdeltaet og styrker fortællingen om Randers som flodby som konkret udmøntning af udviklingsprojektet ’Byen til Vandet’.

– Vi er enormt glade for og stolte over at vinde så ambitiøs og kompleks en opgave som ’Byen til Vandet’. Vi glæder os meget til det kommende samarbejde med Randers Kommune og til det videre arbejde med projektet, siger Lasse Vilstrup Palm, chef for C.F. Møllers landskabsafdeling og projektleder på opgaven.

Dommerkomiteen med borgmester og formand for dommerkomitéen Torben Hansen i spidsen har især lagt vægt på, at Team C.F. Møllers evne til at udarbejde en samlet udviklingsplan, som består af både strategiske og fysiske/økonomiske planer og, at der er arbejdet med etapeplaner. Det er netop den grundmodel, Realdania udarbejder udviklingsplaner efter.

Næste skridt i Byen til Vandet
Randers Kommunens faglige eksperter går nu i gang med at udarbejde en meget specifik opgavebeskrivelse til C.F. Møller.

Opgavebeskrivelsen bliver sendt til politisk godkendelse i november og vil udgøre rammerne for den endelige udviklingsplan for det 59 hektar store område. Fra december til februar 2020 vil C. F. Møller i løbende dialog med Randers Kommune udarbejde et forslag til en endelig udviklingsplan.

Den behandler byrådet forventeligt i foråret 2020, og herefter vil planen blive sendt i offentlig høring.

Randers Illustration: C.F. Møller Architects
Illustration: C.F. Møller Architects

Læs også Niam køber boligprojekt i Randers for større trecifret millionbeløb (+)

Læs også Renoveret kontorbygning i Randers solgt til svensk investor

Læs også Danske Arkitektvirksomheder går til kamp mod Mipims retningslinjer

Læs også Lundgaard & Tranberg raser over kontrakt med Arkitema

Læs også SLA vinder nyt stort projekt i Paris – skal tegne 3,7 ha øko-bykvarter

Læs flere nyheder om arkitektvirksomheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder