Gefion Groups projekt på Engvej. Illustration: 3D Vizual

Gefion indgår 10-årig udlejningsaftale af over 200 ungdomsboliger

Gefion Group har indgået en 10-årig udlejningsaftale med Housing Foundation Copenhagen om 206 ungdomsboliger, som er under opførelse ved Femøren Metrostation på Amager.

Projektet på Engvej 155-169 i Kastrup omfatter yderligere 82 ungdomsboliger, 276 hotelværelser, 75 almene boliger, dagligvarebutik og daginstitution. Det samlede projekt på 23.200 kvm forventes færdigbygget i 3. kvartal 2021.

Housing Foundation Copenhagen lejer de 206 ungdomsboliger med en option på de sidste 82 ungdomsboliger. Fonden er en uafhængig nonprofit erhvervsdrivende fond, som hjælper internationale studerende og forskere ved Københavns Universitet med at finde indkvartering i op til et år. Fonden tilbyder boligmuligheder i alle dele af København, og i øjeblikket lejer de 1.300 værelser og er i stand til at servicere 2.500 personer om året.

– Der er rift om ungdoms- og studieboliger i København, og det er denne udlejningsaftale på hele 10 år udtryk for. Vi er rigtig glade for at have indgået aftalen med Housing Foundation Copenhagen, der yder et prisværdigt nonprofit arbejde i forhold til udenlandske forskere og studerende, som kommer til Danmark. Samtidig er vi glade for den store interesse, der er for vores projekt på Engvej både fra lejere og investorer, siger adm. direktør, stifter og medejer Thomas W. Færch, Gefion Group.

Fakta: Engvej

  • Samlet areal: 23.200 m2
    Enheder:
  • 288 Ungdomsboliger
  • 276 hotelværelser
  • Almene boliger
  • Dagligvarebutik
  • Daginstitution
  • Café
    Projektet forventes færdigt i Q3 2021

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder