Camilla Drachmann Gram
Camilla Drachmann Gram

Casa henter direktør i Gefion – har milliardmål

Udviklings- og entreprenørselskabet Casa med afdeling i Horsens og København går efter at blive Danmarks største udviklingsentreprenør og har som led i ambitionen ansat Camilla Drachmann Gram som direktør for Udvikling Øst. Hun kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Gefion.

I 2019 er Casas omsætning steget med 45 procent og lander på 2,6 milliarder kr. for året.

– Camilla Drachmann Gram skal styrke vores udvikling øst for Storebælt. Hun skal opbygge en udviklingsafdeling, booste de strategiske initiativer og generere omsætning for 1 milliard kr. Hun skal etablere og udvikle vores samarbejde med pensionskasser, ejendomsfonde og kapitalfonde i øst, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa..

Som udviklingsdirektør i Gefion har Camilla Drachmann Gram arbejdet med flere renoveringsprojekter – et forretningsområde, som Casa også stiller skarpt på. I sommer ansatte virksomheden to renoveringsprofiler i øst, som skal hjælpe med at bygge området op. Camilla Drachmann Grams kompetencer passer i den henseende ind i den strategiske satsning.

Torben Modvig har tidligere arbejdet sammen med Camilla Drachmann Gram:

– Jeg kender Camilla og ved, at hun er super kompetent. En virkelig skarp profil med et kommercielt gen, som er vellidt blandt kunder og medarbejdere. Jeg glæder mig til at få hende ombord, for hun er den bedste kandidat på sit felt.

Selv siger hovedpersonen, Camilla Drachmann Gram:

– Det er en ekstraordinær mulighed, jeg har fået. Jeg glæder mig til at blive en del af en super spændende virksomhed, som har gjort det rigtig godt. Jeg ved, at Torben er en dygtig leder, som også er fagligt stærk. Han bliver en god sparringspartner for mig.

Camilla Drachmann Gram tiltræder i Casa den 2. januar 2020.

Seneste navnenyheder

Tina Saaby selvvalgt hjemløs i et år – skriver bog om klimatilpasning (+)

Marc J. Jørgensen bliver ny chef for lokalplaner i København

Udlejningsdirektør i C.W. Obel finder nyt job

Ny investeringsdirektør i Danmarks næststørste ejendomsinvestor

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder