Fra venstre: Ken Nielsen, Lars Ulrik Hansen, Morten G. Fossum og Jan B. Andersen. Foto: Gefion Group

Gefion ansætter chefer og leder

To projektchefer, en assisterende projektleder og en senior projektudviklingschef.

Det er, hvad Gefion Group har ansat, oplyser selskabet.

Tre af de fire nye medarbejdere er ansat i byggeafdelingen, mens den fjerde er ansat i Gefions afdeling for projektudvikling.

Lige nu har Gefion Group gang i flere store projekter. I Rødovre opføres 534 boliger og erhverv, på Amager Strandvej opføres cirka 280 boliger og erhverv og på Engvej opføres et Guldsmeden Hotel og 290 studieboliger. Herudover opfører Gefion fire kollegiebyggerier i hovedstadsområdet.

– Vi har gang i en række større og meget spændende byggeprojekter, og det er dejligt at se, at vi kan tiltrække gode og erfarne medarbejdere. Mange af vores projekter har i løbet af 2019 opnået byggetilladelse, så derfor er der stor aktivitet på vores byggepladser, siger adm. direktør, medstifter og medejer Thomas W. Færch, Gefion Group.

Læs også Henrik Nissen forlader Gefion og stifter konsulentforretning

Læs mere i Thomas W. Færch: Vi kommer til at savne Henrik Nissen (+)

Overblik: De nye medarbejdere

 

Ken Nielsen, projektchef

Ken er ansat som projektchef og skal varetage styringen af forskellige byggeprojekter i Gefion Group. Han har gennem mere end 35 år opnået erfaring inden for entreprenørbranchen, hvor han har beskæftiget sig med både renovering og nybygning. De seneste år har han været tilknyttet store projekter på bygherresiden, hvor han bl.a. har været med til at gennemføre renoveringen af Hotel d’Angleterre og opførelsen af Shoppingcenteret Kronen Vanløse.

Lars Ulrik Hansen, projektchef

Lars Ulrik er ansat som projektchef og varetager styringen af forskellige byggeprojekter i Gefion Group. Han har gennem mere end 30 år opnået erfaring inden for entreprenørbranchen, hvor han har beskæftiget sig med både renovering og nybygning. Lars Ulrik har tidligere arbejdet som projektchef hos Carlsberg Byen, MT Højgaard Projektudvikling, JM Danmark, Louisiana og Sjælsø Gruppen.

Jan B. Andersen, assisterende projektleder

Jan er ansat som assisterende projektleder. Han kommer fra en stilling i NCC Construction A/S Renovering, hvor han de sidste to år har været tilknyttet projektet Falkoner Centret. Hans hovedopgaver har været entrepriseledelse, opfølgning på tidsplaner og kvalitetssikring.

Morten G. Fossum, senior projektudviklingschef

Morten er oprindeligt jurist af uddannelse, men har siden 1989 arbejdet med større boligprojekter i københavnske byområder. Morten har været med i udviklingen af boliger i Ørestad, Sluseholmen, Islands Brygge, Amager Strand og senest Carlsberg Byen. Morten er tidligere adm. direktør for JM Danmark og CCO for Carlsberg Byen. Mortens første opgave bliver Gefion Groups store ejendomsprojekt Rødovre Port, som bliver et nyt byområde ved Rødovre Station.

Læs også Gefion Group tjente godt i 2018 – 2019 bliver ikke så godt (+)

Seneste navnenyheder:

Colliers finder Head of Retail i NPV

Nordicals henter chef i EDC Erhverv som ny indehaver

CBRE-direktør stopper: Nyt job bliver nok inden for ejendomsbranchen (+)

Niels Cederholm stopper som adm. direktør i CBRE

Newsec ansætter tidligere chef som udlejningschef

Læs flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder