Torben Brix (til venstre) er chef for Enemærke & Petersens projektudviklingafdeling. Patrick Pihl Andersen er projektchef på byggeriet i Ry. Foto: Claus Kjøngerskov

Enemærke & Petersen forsøger sig som ejendomsudvikler

Et boligprojekt med 64 familieboliger i Ry markerer en ny begyndelse for entreprenørselskabet Enemærke & Petersen. Det er nemlig det første, hvor firmaet selv har stået for udviklingen af projektet.

– I Enemærke & Petersen har vi arbejdet med projektudvikling af boliger for private aktører i en årrække. Her har vi har været med som sparringspartner og entreprenør fra de tidligste faser – derfor er det også faldet os naturligt nu at tage skridtet videre og selv gå i gang med at udvikle nye boliger, siger Torben Brix, der er afdelingschef for ejendoms- og projektudvikling.

Det er dermed hans afdeling, der har fundet grunden ved golfbanerne i den østjyske by i fællesskab med en investor. Og står det til Torben Brix, følger flere lignende projekter snart efter.

Er interesseret i tæt lav bebyggelse
– Vores interesse ligger primært i mindre projekter med tæt lav bebyggelse, samtidig med at vi stadig i høj grad virker som sparringspartner på andre ejendomsudviklingsprojekter, siger han.

Udviklingen af egne projekter supplerer de ydelser, som Enemærke & Petersens ejendoms- og projektudviklingsafdeling tilbyder som sparringspartner for investorer eller andre bygherrer. Afdeling arbejder også sammen med søsterselskabet MT Højgaard Property Development, som også er en del af MT Højgaard-koncernen.

De 64 boliger i Ry skal efter planen certificeres med DGNB Guld. De skal efter planen stå klar i 2024 og lejes ud igennem en privat udlejer.

Læs mere MT Højgaard-selskab vinder opførelse af knap 500 boliger





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder