I juli indgik MT Højgaard Projektudvikling en aftale om udvikling, byggeri og salg af et projekt til den svenske ejendomsfond Niam. Det skete i handel til 577 millioner kr. Boligprojektet omfatter 27.578 kvm nybyggeri fordelt på 9 etageejendomme med i alt 301 lejligheder på Dalum Papirfabriks tidligere arealer i Odense. Illustration: MT Højgaard Projektudvikling

Ny direktør og setup skal øge MT Højgaard Projektudviklings bundlinje og transparens

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje