Bemærk: Billedet er fra Pensiondanmark og Enemærke & Petersens første boligprojekt Skibet i Køge Kyst. Foto: Jonathan Weimar

MT Højgaard-selskab vinder opførelse af knap 500 boliger

Pensiondanmark har netop udpeget det MT Højgaard-ejede entreprenørselskab Enemærke & Petersen til at opføre knap 500 boliger med tilhørende faciliteter i forbindelse med udviklingen af bydelen Køge Kyst.

Projektet føjer sig til rækken af igangværende opgaver, som Enemærke & Petersen har på tilstødende byggefelter, som i alt har en værdi på 1.183 millioner kr., hvoraf den nye kontrakt har en værdi på 563 millioner kr., oplyser entreprenørselskabet.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Pensiondanmark og den tillid, der præger vores projekter. Vi har over de seneste år styrket vores organisation på boligbyggeri og projektudvikling. Projektet på Køge Kyst understøtter fint en udvikling, hvor vi videreudvikler vores kompetencer inden for bolig- og bydelsudvikling og den kommercielle forståelse for produktet, som er vigtigt for vores bygherre og investor, siger adm. direktør Troels Aggersbo, Enemærke & Petersen.

Efter tidsplanen skal opførelsen være afsluttet i 2. kvartal 2026.

 

Fakta: Projektet

– Den nye kontrakt indeholder to byggefelter. På byggefelt syd skal der opføres 25.800 kvm boliger og 9.200 kvm P-kælder. Og på byggefelt i nord skal der opføres 20.000 kvm boliger og 7.800 kvm parkeringskælder

– Opførelsen skal være afsluttet i 2. kvartal 2026

– Det nye byggeri skal bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld

– Mangor & Nagel – en del af Aart er arkitekt, mens OJ Rådgivende Ingeniører er rådgivende ingeniør

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder