Enemærke & Petersen. Foto: Jonathan Weimar

Enemærke & Petersen vinder tredje milliardaftale i år

MT Højgaard Holdings forretningsenhed Enemærke & Petersen har genvundet Københavns Kommunes udbud af et fireårigt strategisk partnerskab om renoverings- og nybygningsopgaver på børne- og ungdomsområdet og forventer at fortsætte samarbejdet fra 2016 mellem kommunen og partnerne i Trust-teamet.

Trust er skabt af Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, Sweco, Dominia, Kragh & Berglund, Norconsult og Lytt Architecture samt en række tilknyttede samarbejdspartnere, der i 2016 vandt Byggeri Københavns første udbudte strategiske partnerskab nogensinde, der samtidig var det første af sin slags i Danmark.

Det forventes, at Københavns Kommune (Byggeri København, ByK) vil indgå aftalen med Trust-teamet efter udløbet af standstill-perioden.

Kommunen forventer, at omsætningen i det strategiske partnerskab vil blive i niveauet 2,5 milliarder kr. over en fireårig periode, oplyser MT Højgaard Holding.

– Vi glæder os til at fortsætte det tillidsfulde samarbejde med Københavns Kommune og dens rådgivere samt vores partnere i Trust. De store ambitioner med ByK med Trust i 2016 er indfriet: Det er lykkedes at skabe bedre og billigere byggeri i høj kvalitet, til tiden og uden konflikter, fordi vi tager læringen fra hvert projekt med til det næste og arbejder sammen om at nå vores fælles mål, siger adm. direktør Henrik Mielke, Enemærke & Petersen.

Det nye partnerskabet løber fra 2022 til 2025.

Enemærke & Petersens tredje milliardaftale i år
Enemærke & Petersens nye aftale ændrer ikke MT Højgaard Holdings forventninger til 2021, men vil ifølge koncernchef Morten Hansen ’yde et væsentligt bidrag til koncernens langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år’.

MT Højgaard Holding består af de seks selskaber MT Højgaard Danmark, MT Højgaard Projektudvikling, MT Højgaard International, Enemærke & Petersen, Scandi Byg og Ajos.

Enemærke & Petersens nye milliardaftale med Københavns Kommune er den tredje milliardaftale i år for entreprenørselskabet.

Læs mere om de to andre milliardaftaler i henholdsvis ’Enemærke & Petersen vinder milliardopgave på Vestegnen’ og ’Enemærke & Petersen vinder opgave til 3 milliarder kr. på Fyn’.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen