Adm. direktør, partner og medstifter Lars Horsbøl, Resights. Foto: Emil Blichmann

Talentportræt af Lars Horsbøl: Jeg er supertilfreds

På rekordtid har den danske ejendomsdataplatform Resights fået solidt fodfæste i den danske ejendomsbranche. I spidsen for selskabet, som indsamler, strukturerer og visualiserer data fra BBR, CVR, Tinglysning, Google Maps og en lang række andre kilder med relevans for markedet, står adm. direktør og partner Lars Horsbøl.

I sommeren 2020 stiftede han Resights sammen med CTO og partner Mikkel Duif. I dag har selskabet rundet 30 medarbejdere.

Første talentportræt i år
Som optakt til Ung i Ejendom Talentlisten 2022, hvor Estate Media igen i år sammen med vores læsere og i sidste ende en fagjury vil finde frem til 35 talenter under 35 år på tværs af den danske ejendomsbranche, bringer vi dette talentportræt som det første i rækken.

27-årige Lars Horsbøl, der både i 2020 og 2021 blev udpeget til talentlisten, kæmper nu på lige fod med andre kandidater om at komme med på den prestigefyldte liste.

Som direktør for en startupvirksomhed som Resights har Lars Horsbøl altid travlt.

– Mit fokus er reelt todelt. Jeg bruger meget tid på kundemøder med både nye og eksisterende kunder for at sikre, at vi til enhver tid leverer markedets mest omfattende og brugervenlige løsning. Samtidig investerer jeg tid i koordinering mellem teams og arbejder tæt med de respektive Team Leads i vores organisation for at sikre, at alle teams oplever fremdrift og opnår deres mål, hvilket i sidste ende kommer vores kunder til gode.

– Jeg er supertilfreds med min nuværende rolle, og jeg kan kun ønske mig, at vi som et samlet team lykkes på et endnu højere plan, siger Lars Horsbøl, der altid er imødekommende.

Største motivation
Lars Horsbøls absolut største motivation kommer fra feedback fra tilfredse kunder:

– Når hårdt arbejde bærer frugt, og kunderne er glade, er jeg glad. Derudover sætter jeg stor pris på selv at kunne sætte teamet og dermed arbejde med dygtige og muntre mennesker i hverdagen.

Han er glad for og stolt over, hvad han hidtil har opnået.

– Med det sagt er der masser af spændende projekter og en stor personlig udvikling forude. Det er svært at gå fra den spæde start som iværksætter til at blive en dygtig leder, som jeg heldigvis i højere og højere grad motiveres af.

– Jeg begyndte før sommerferien at arbejde med en Leadership Coach, hvilket allerede er begyndt at give resultater. Et konkret eksempel på et nyimplementeret tiltag er Weekly Reflections, som vi kører på tværs af Team Leads, hvilket giver mig et meget bedre indblik i både wins, challenges og priorities på tværs og muligheden for, at vi i fællesskab kan tackle udfordringerne og spille hinanden bedre, forklarer Lars Horsbøl.

Især en karrierebeslutning skiller sig ud.

– Det tog mig en del tilløb at takke nej til et job inden for Management Consulting med god løn for i stedet at tage penge op af lommen for at starte Resights. Det var en svær beslutning, som jeg i dag ser tilbage på som den helt rigtige med en fantastisk organisation på over 30 dygtige medarbejdere og over 700 kunder.

Karriereråd
Lars Horsbøl er cand.merc., Business Analytics fra Esade Business School i Barcelona. Den bygger oven på hans BSc, International Business fra Copenhagen Business School (CBS). Lars Horsbøl er opvokset i Støvring syd for Aalborg og drømte engang om at blive ejendomsmægler.

– Jeg har altid haft interesse for ejendomsbranchen, og jeg ville som knægt gerne være ejendomsmægler. Jeg kiggede også på at droppe universitetet i Danmark og i stedet flytte til USA for at blive mægler i New York. Senere fik jeg interesse for ejendomsinvestering og startede podcasten Ejendomsinvestoren. Det rigtige i branchen blev så Resights, hvor interessen for iværksætteri, teknologi og ejendomme forenes.

Lars Horsbøl kommer med følgende karriereråd til unge, der gerne vil fremad:

– Hårdt arbejde kommer man sjældent udenom, så det hører med. Derudover lærer jeg enormt meget af vennegruppen omkring mig, så måske endda vigtigere er det at omgive sig med dygtige, motiverende og inspirerende venner. Og slutteligt erkende; man er ikke verdensmester til noget – men altid kan blive dygtigere ved at søge råd og læring.

 

CV – Lars Horsbøl

Stilling: CEO, Partner og Co-founder, Resights

Alder: 27 år

Opvokset: I Støvring i Nordjylland

Erfaring:

2022 – : CEO, Domuspro

2020 – : CEO og Co-founder, Resights

2019 – : Podcastvært, Ejendomsinvestoren

2018 – : Podcastvært, Fremtidsfabrikken

2017 – : Business Analyst, FLSmidth

2015 – 2018: Optimization Consultant, IIH Nordic

Uddannelse:

– Cand.merc., Business Analytics, Esade Business School (2020)

– BSc, International Business, Copenhagen Business School (2020)

 

Fakta: Ung i Ejendom Talentlisten

– Portrættet bringes i forbindelse med, at Estate Media sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche

– Talentlisten hedder Ung i Ejendom Talentlisten

– De portrætterede personer kæmper på lige fod med alle andre om at komme med på den prestigefyldte talentliste

– Sidste frist for indstilling til Ung i Ejendom Talentlisten er 1. november 2022. Bemærk: Alle indstillede kandidater skal være født efter 1. december 1987

Man kan godt blive indstillet som kandidat, selvom man var med på Ung i Ejendom Talentlisten 2021 eller i 2020 – så længe man stadig er under 35 år

– Ung i Ejendom Talentlisten 2022 bringes i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 21. november, samt her på estatemedia.dk

Læs også Ung i Ejendom 2022 – nu skal de største talenter kåres

Læs også Der er hårdt brug for unge talenter

Læs eller genlæs alle Ung i Ejendom-artikler fra 2020-2022 med blandt andet en lang række portrætter her

Se alle 35 navne på Ung i Ejendom Talentlisten 2021 her

Se alle 35 navne på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder