Der er hårdt brug for unge talenter

Vi kigger netop nu ind i et højst mærkværdigt scenarie. Der er stadig store udfordringer med rekruttering samtidig med, at flere og flere forventer, at vi står lige på kanten af en egentlig recession.

Netop derfor kommer ejendomsbranchen i høj grad til at have brug for de gode hoveder i de kommende år. Og det betyder både de unge, der aldrig har oplevet et højrente- og højinflationsscenarie såvel som de ældre, der trækker på erfaringer med fra finanskrisen eller erfaringer fra dengang, hvor renten var lav, hvis den bare var en-cifret.

I krisetider kan det være endnu sværere for unge at gøre sig gældende, men netop fordi vi har brug for dem i ejendomsbranchen, er det så vigtigt, at vi husker også at hylde de unge talenter, der vil og kan bidrage til ejendomsbranchen.

Det besluttede vi i 2020 at gøre noget ved på Estate Media. Derfor lancerede vi i 2020 Ung i Ejendom – årets talentliste. Det er en kåring af 35 unge talenter under 35, og det gør vi, fordi vi tror det gode eksempel er det stærkeste. De 35 unge talenter i 2020 og 2021 viste, at branchen rummer mange forskellige indgange, mange forskellige profiler, men også mange attraktive arbejdspladser og karriereveje.

I 2020 blev de 35 talenter i den værste coronatid hædret med et diplom, en T-shirt og meget andet bragt til deres hjemadresse. I 2021 var restriktionerne lettet lidt, og vi kunne mødes til et glas champagne, men i 2022 forventer vi på helt anden vis at kunne fejre de unge talenter i et større forum.

Nu beder vi branchen om at byde ind for at finde de 35 talenter, der mest fortjener at komme på listen. Frem til den 1. november kan alle – enkeltpersoner og virksomheder – være med til at indstille, hvem der skal på listen i 2022. I 2020 og 2021 fik vi cirka 80 gode bud, og juryen bestående af 7 brancheprofiler valgte efterfølgende de 35 under 35. Man kan både indstille helt nye talenter og talenter, der tidligere har været på listen.

Talenterne udgør et enormt potentiale for branchen, for de er oftest exceptionelt dygtige, engagerede og flittige. De er med til at udgøre et nyt vækstlag i ejendomsbranchen, og det fortjener at blive bragt frem i lyset. Ikke kun fordi, det kan inspirere andre, men også fordi der er et stort behov for, at de bliver budt velkommen.

Det er muligt at indstille kandidater her

Se alle 35 navne på Ung i Ejendom Talentlisten 2021 her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder