Alle 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2021 - se hele listen i Estate Magasin nr. 6/2021

Ung i Ejendom 2022 – nu skal de største talenter kåres

Nu kan du være med til at kåre de største talenter i den danske ejendomsbranche i 2022. Overalt i branchen og i dansk erhvervsliv er der fokus på talenter. Derfor er det særligt vigtigt at være med til at sætte fokus på de kvaliteter, der er ved at vælge karriere i ejendomsbranchen.

Det har vi på Estate Media selvfølgelig valgt at bakke op med et projekt, der sætter fokus på unge, der gør det godt i ejendomsbranchen. Vi giver mulighed for at kåre 35 talenter under 35 år – 35 under 35 – for at vise, at ejendomsbranchen er et attraktivt sted at lægge sin karriere, og som kan give gode muligheder for unge med mange forskellige kompetencer og uddannelser.

Ung i Ejendom Talentlisten blev første gang lanceret i 2020, hvor der var stor interesse for at indstille talenter, og vi modtog godt 80 relevante bud på fremtidige talenter, der opfyldte kravene. Også Ung i Ejendom Talentlisten 2021 blev en enorm succes. Vi har også i år brug for gode bud for at få hele branchen med. Og her har vi brug for din hjælp.

Derfor opfordrer vi virksomheder, personer og andre aktører på tværs af branchen til at indstille mellem 1 og 5 kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2022.

Så hvem oplever du i branchen som talenter, der kan blive til morgendagens drivkræfter, inspiratorer og stjerner, og som enten allerede er med til eller vil komme til at løfte branchen i årene fremover?

Sådan indstiller du
En fagjury vil på baggrund af forhåbentligt igen rigtig mange kvalificerede kandidater udvælge 35 talenter, som fortjener at komme på den tredje udgave af Ung i Ejendom Talentlisten. Man kan godt komme med på listen, selvom man tidligere er blevet udvalgt – for et talent er et talent.

Vi beder om en indstillingstekst, der kan bruges som udgangspunkt for et portræt af talentet – et udvalg af portrætter publiceres løbende her på estatemedia.dk som optakt til offentliggørelsen af talentlisten. Den endelige udvælgelse foregår dog først efter den 4. november, hvor en jury vurderer alle indstillede. Listen over de 35 under 35 publiceres i Estate Magasin nr. 6, som udkommer 21. november, samt her på estatemedia.dk.

Her kan du indstille en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2022.

Frist for indstilling er 1. november 2022. Bemærk: Alle indstillede kandidater skal være født efter 1. december 1987. 

Bemærk: Man kan godt blive indstillet som kandidat, selvom man tidligere er blevet udvalgt – så længe man stadig er under 35 år.

 

Fakta: Ung i Ejendom

Estate Medias mål er at bygge viden til ejendomsbranchen. Det gør vi via printmagasinet Estate Magasin, her på estatemedia.dk og på 35-40 årlige konferencer og arrangementer. Blandt de konkrete værktøjer er Estate Media Magthaverne-listen over de 50 mest indflydelsesrige personer i branchen (se Magthaverne 2022), som vi finder i samarbejde med branchens aktører.

Og vi gør det med Ung i Ejendom Talentlisten, hvor vi understøtter branchens image og fremdrift i fællesskab med branchen ved at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år.

 

Se alle 35 navne på Ung i Ejendom Talentlisten 2021 her

Se alle 35 navne på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder