Bjarne Jørgensen, Realkredit Danmark/Danske Bank.
Bjarne Jørgensen, Realkredit Danmark/Danske Bank.

Bjarne Jørgensen er den mest magtfulde i ejendomsbranchen i 2022

Læserne har nu stemt, og Estate Medias liste over de mest magtfulde i ejendomsbranchen, Magthaverne, ligger nu klar. Der er ingen tvivl. Den mangeårige Realkredit Danmark-direktør Bjarne Jørgensen topper listen som den mest magtfulde i den danske ejendomsbranche i 2022. Det kommer bag på ham, da Estate Media kan overbringe nyheden torsdag morgen.

– Jeg er overrasket, for jeg synes, der er mange vigtige mennesker i denne her branche, siger Bjarne Jørgensen.

Samtidig forstår han godt, at den finansielle del måske nu tillægges større betydning end tidligere.

– Vi er på kort tid gået fra at finansiering var en vare til, at finansiering nu bliver en mere vanskelig tilgængelig ressource. Der er nok nogle, der ser ind i, at det kan blive sværere at få et lån end for 4 måneder siden. Det rykker markant op på dagsordenen hos mange i ejendomsbranchen, siger Bjarne Jørgensen.

Bjarne Jørgensen var da også indstillet uafhængigt af stort set alle jurymedlemmer. Han har tidligere været på listen og er rykket op fra en 29. plads i 2021 til nu 1. pladsen.

På 2. pladsen kommer sidste års 1. plads, Nreps adm. direktør Claus Mathiesen fulgt af PFA Ejendommes Michael Bruhn, der rykker fra en 4. plads til en 3. plads.

Vildt er det, at Nrep-folk udgør hele 2 pladser på top 5. Det er nemlig Nreps stifter og bestyrelsesformand Mikkel Bülow-Lehnsby, der ligger på 4. pladsen, mens FB Gruppens Hans-Bo Hyldig også er rykket helt op i top 5 fra en 8. plads i 2021.

Den eneste helt nye på listen på top 10 er boligminister Christian Rabjerg Madsen, der kommer ind på en 7. plads. Eneste kvinde på top 10 er By & Havns adm. direktør Anne Skovbro, mens de øvrige på top 10 består af Peter Winther, Lars Thylander og home.earth-stifter Rasmus Nørgaard, der i øvrigt også stadig sidder i bestyrelsen for Nrep.

Estate Media går tæt på alle profiler. På listen kan du se om de er rykket op eller ned i forhold til 2021, og du kan også se fakta og aktuelle projekter for hele listens 50 profiler. Få overblikket over Magthaverne ved at gå ind på listen her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder