De 50 profiler på Magthaverlisten 2021

Magthaverne 2021: Nrep sætter sig på to ud af tre pladser i toppen

Et 360 graders perspektiv. En holistisk tilgang til ejendomsinvesteringer. Men altid med et kommercielt fokus. Ejendomsinvesteringsfonden Nrep har ønsket at forny den måde, vi investerer i ejendomme på i Danmark, og i 2020 kom der yderligere mulighed for at forfølge strategien, da Novo Fonden trådte ind i ejerkredsen. Det har affødt respekt både i ejendomsbranchen og udenfor, men også en klar forståelse af, at de modige valg, som Nrep foretager, påvirker branchen.

Dermed stryger såvel adm. direktør som bestyrelsesformand ind på en helt suveræn position på årets udgave af Magthaverne og fylder to ud af tre pladser i toppen ud.

Den absolut mest magtfulde på en klar førsteplads er Nreps adm. direktør og partner, Claus Mathisen, fulgt af boligminister Kaare Dybvad Bek og lige derefter stifter af Nrep, bestyrelsesformand og partner, Mikkel Bülow-Lehnsby.

En enkelt kvinde har fundet vej til top 10, og det er ligesom sidste år By & Havn direktør Anne Skovbro. Hun ligger helt i top, når det gælder indflydelse i selskab de direktører, der står i spidsen for nogle af Danmarks største pensionsformuer som Michael Bruhn fra PFA og Torben Möger Pedersen fra Pensiondanmark.

Pensiondanmark gør i øvrigt samme hattrick som Nrep og har hele to profiler på top 10. Udover Torben Möger Pedersen er det direktør for ejendomme Marius Møller.

Se grafisk overblik
I år har Estate Media som noget helt nyt sat alle navne ind i et letoverskueligt grafisk overblik, hvor du også kan se listen fra 2020, og hvem der er røget ud, rykket op eller rykket ned.

Listen over Magthaverne i ejendomsbranchen er fremkommet ved, at en jury på 7 personer hver har foreslået 20 profiler, som de hver især ser som de mest magtfulde i branchen. Jurymedlemmerne kendte ikke hinandens identitet, da de udvalgte de 20 navne.

De 140 navne, som jurymedlemmerne i første omgang indsendte, blev efterfølgende renset for dubletter og sendt tilbage til jurymedlemmerne, der har givet alle på listen point fra 1 til 7. De 50 navne har læserne af estatemedia.dk og Estate Magasin nu ranglistet og dermed kåret branchens mest magtfulde.

Se hele listen, og hvem der er rykket op og ned samt er ude af 2021-listen her

Se Magthaverlisten 2020 her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder