Fra venstre Torben Rønsov, Anette Grotum og Ann Winther Frølund. Foto: Amalie Search & Selection, Estate Media og Lundgrens.

Ung i Ejendom: Her er årets jury

Mere end 60 kvalificerede bud på unge talenter i ejendomsbranchen er kommet ind til årets talentliste Ung i Ejendom. Selve listen består af 35 unge under 35 år, og de er nu udvalgt og bliver offentliggjort den 21. november i Estate Magasin, mens der bliver overrækkelse af diplomer den 25. ved et festligt arrangement på Ideal Bar i København, hvor alle er velkomne.

Juryen har i år bestået af tre profiler fra branchen, der alle arbejder med rekruttering af unge i ejendomsbranchen, og opgaven de er blevet bedt om at løse er formuleret således:

De 35 på årets liste skal være valgt både ud fra deres egne kvalifikationer og ambitioner om at bidrage til branchen, og samtidig med et mål om at tilstræbe 35 gode bud på unge talenter i ejendomsbranchen fordelt på segmenter og kompetencer, kendte og ukendte navne samt kønsmæssig, etnisk og geografisk diversitet for samlet at give et bredt indblik i de mange gode kræfter, der i disse år spirer nedefra i ejendomsbranchen.

De tre profiler, der i år har udgjort juryen bistået af Estate Medias chefredaktør Kamilla Sevel, er følgende:

Partner og afdelingsleder for Fast Ejendom og Entreprise i advokatfirmaet Lundgrens Ann Winther
Ann Winther er specialist i M&A Real Estate. Hun er 39 år og har mere end 15 års erfaring med at rådgive internationale og danske klienter særligt i større komplekse transaktioner. I 10 år har hun undervist på CBS og KU, og hun er mentor i Djøf og andre netværk.

Hun arbejder med ledelses- og talentudvikling på tværs af Lundgrens.

Partner og stifter af Amalie Search & Selection Torben Rønsov
Torben Rønsov er specialiseret i at finde kandidater til ejendomsbranchen. Han er 62 år og har rekrutteret i over 20 år – de seneste 18 i eget regi. I den tid har Amalie screenet mere end 10.000 kandidater og besat over 1.000 jobs.

– Det, der især kendetegner de unge talenter er, at de tænker ud af boksen. Det er spændende at følge de unge i deres karriere, når de har været igennem et rekrutteringsforløb og se, hvordan de udvikler sig, siger Torben Rønsov.

Head of Deas Asset Management Anette Grotum
Anette Grotum har arbejdet i ejendomsbranchen siden 1996. Hun er 51 år og har ansvar for Deas Asset Management med 22 medarbejdere.

– Det er superinspirerende at arbejde med rekruttering ikke mindst af unge, fordi de kommer med så meget gåpåmod og nyt i forhold til os, der har været i ejendomsbranchen længe. Mange har en baggrund fra CBS, men vi har også jurister og ejendomsadministratorer, cand.oecon’er og meget andet. Det har været et godt felt af nominerede med mange, der tænker ud af boksen, og ikke bare er dygtige til deres arbejde, siger Anette Grotum om arbejdet med at udvælge årets unge på listen.

De 35 unge under 35 på årets talentliste afsløres på mandag den 21. november, når Estate Magasin udkommer. Den 25. november er der som nævnt diplomoverrækkelse, vin og musik på Ideal Bar på Vesterbro, hvor Estate Media sørger for en festlig prisoverrækkelse. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding som kan ske her.

Læs også Se alle sidste års ejendomstalenter på Talentlisten 2021 – Ung i Ejendom

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder