Den tidligere politistation på Haderslevvej 52 i Aabenraa. Foto: Esoft

Tidligere politistation med ’kæmpe potentiale’ til salg

En tidligere politistation og en skovløberbolig.

Det er, hvad statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, i dag sætter til salg i Jylland. Ejendommene ligger i henholdsvis Aabenraa og ved Brande.

Den første ejendom ligger på Haderslevvej 52 i Aabenraa, hvor man finder den tidligere politistation, som oprindeligt er opført som en tysk privatskole. Hovedbygningen er fra 1924. Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 3.462 kvm på en 9.157 kvm stor grund.

– Denne udviklingsejendom rummer et kæmpe potentiale, og det kræver ikke meget fantasi at forestille sig eksempelvis hotel, kontordomicil eller boliger i den flotte ejendom. Der er rigtig mange muligheder, og med den centrale placering som en ekstra bonus, tror jeg, der kommer til at være mange interesserede i denne ejendom, siger salgschef Per Kondrup, Freja Ejendomme.

Udvikling af ejendommen kræver en ny lokalplan og et kommuneplantillæg, der ændrer anvendelse af ejendommen fra offentlige formål til ny anvendelse. Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Bygningsstyrelsen, og det er mægler Evald Møller i Aabenraa, som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme.

Skovløberbolig ved Brande
Cirka 140 km nordpå finder man i Hastrup tæt på Brande dagens anden ejendom. På Kjærvej 6 ligger en skovløberbolig fra 1897. Den har et boligareal på 105 kvm, og huset ligger på en godt 5.600 kvm stor grund. Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Naturstyrelsen, og Danbolig i Give varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme. Ejendommen er udlejet.

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab og udvikler og sælger ejendomme fra staten og regionerne, så der samlet set skabes den størst mulige lønsomhed med fokus på økonomisk, bæredygtig og arkitektonisk værdiforøgelse.

Læs også Freja-overskud falder til en kvart milliard kr. – forventer yderligere fald i 2022

 

Fakta: Dagens nye ejendomme til salg

– Haderslevvej 52, 6200 Aabenraa

– Kjærvej 6, Hastrup, 7323 Give

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder