Den tidligere skovløberbolig på Rudersdalsvej 41 i Holte. Foto: Esoft

Freja sætter fire ejendomme til salg – to har ’særlige kvaliteter’

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, har netop sat yderlige fire ejendomme til salg. Det drejer sig om tre ejendomme på Sjælland og en enkelt ved den jyske vestkyst. Blandt de fire ejendomme er to tidligere skovløberboliger, Rudersdalsvej 41 i Holte og Frederiksborgvej 120 i Værløse.

Også Toftevej 33 i Gilleleje, som er en landejendom, og erhvervsejendommen på Damgårdsvej 9 i Ringkøbing har Freja Ejendomme sat til salg.

– Det er fire spændende ejendomme vi har overtaget fra Naturstyrelsen, og som vi i dag (mandag, red.) sætter til salg. Der er ingen tvivl om, at de to skovløberboliger har nogle helt særlige kvaliteter, og jeg er sikker på, at de kommer til at tiltrække sig en del opmærksomhed, siger salgschef Per Kondrup, Freja Ejendomme.

Freja Ejendomme planlægger desuden at udbyde følgende nye boliger ved Flyvestation Skrydstrup i den kommende uge:

Uldalvej 18, 6500 Vojens

Ladegårdvej 26, 6500 Vojens

Østre Lilholtvej 4, 6500 Vojens

Knagsledvej 18, 6500 Vojens

Fælledvej 9, 6500 Vojens

Vismarlundvej 12, 6500 Vojens

Lilholtvej 37 + 41, 6500 Vojens

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab og udvikler og sælger ejendomme fra staten og regionerne, så der samlet set skabes den størst mulige lønsomhed med fokus på økonomisk, bæredygtig og arkitektonisk værdiforøgelse.

Læs også Freja-overskud falder til en kvart milliard kr. – forventer yderligere fald i 2022

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder