Ejendomspriserne 2022: Fem kæmper om Årets velkomst – stem nu

For 11. år i træk uddeler Estate Media den 8. september priser til en række profiler i ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt.

Som optakt til prisuddelingen zoomer redaktionen ind på de nominerede til ’Årets velkomst’. Frem til den 26. august kan du nå at afgive din stemme på de nominerede til Ejendomspriserne, som er delt op i fem kategorier – Årets projekt, Årets transaktion, Årets profil, Årets velkomst og hovedprisen: Estate Media Prisen.

 

Ejendomsprisen – Årets velkomst

Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på forbilledlig vis.

 

Ejendom.com

– Vi vil gerne indstille fremadstormende ejendom.com, som gik live i det danske ejendomsmarked i november 2021. I en underdigitaliseret branche, hvor flere og flere techvirksomheder ønsker at få en bid af ejendomsadministrationen, så fokuserer og leverer ejendom.com løsninger, der styrker gennemsigtigheden og datatilgængeligheden mellem bestyrelsen, rådgiveren, bygningsejeren og administratoren i ejendomsbranchen, står der i nomineringen. Den model har branchen taget godt imod, og ejendom.com har over 300 ejendomme og 15 virksomhedskunder oprettet i systemet.

 

Line Skovfred og Real Care

Line Skovfred brænder for at bidrage til udviklingen af et socialt bæredygtigt samfund med fokus på at skabe trygge rammer og sikre social retfærdighed for udsatte børn og unge. Derfor har hun stiftet Real Care, og det er lykkedes hende at få flere toneangivende aktører som Lundgrens, Jeudan, Deas, Thylander og Colliers med som “founding fathers” og byde ind på “S’et” i ESG. Det er nyt i ejendomsbranchen, men det er kommet for at blive.

 

Christian Rabjerg Madsen som ny boligminister

Der var ikke mange, der havde hørt om Christian Rabjerg Madsen, da han overraskende overtog Kaare Dybvad Beks post som boligminister og kort efter kunne præsentere en planlov med mange spændende elementer. Mange i ejendomsbranchen er spændte på, hvad ministerens tilgang til branchen bliver, men han er strøget direkte ind på listen over de mest magtfulde i branchen, Magthaverne, selvom han var stort set ukendt i ejendomsbranchen før maj i år.

 

Per Hallgren for Nordic Female Founders

Jeudan og især adm. direktør Per W. Hallgren har i mange år været et forbillede for mange i ejendomsbranchen. Men nu har selskabet yderligere taget initiativ. “I Female Founders House bygger vi ikke kun et fællesskab, men også plads til innovation, vækst og udvikling blandt iværksættere”, siger Per W. Hallgren om kontorfællesskabet, der skal understøtte kvindelige iværksættere.

 

The Trinity Quarter

I centrum af København sker der sjældent helt massive nyskabelser. Men det har Hines med amerikansk hovedkontor gjort til skamme med det helt nye og definerende hotel 25Hours som en del af The Trinity Quarter. Projektet har haft ekstreme tilblivelsesforhold med byggetid i centrum af København under Corona, men til sidst nåede alle ender i mål, og et nyt samlingspunkt er skabt, der vil understøtte og udbygge centrum af Københavns store tiltrækningskraft. Modigt af Hines, der samtidig har rost Københavns Kommune for et stærkt samarbejde.

 

 

Hvis du ikke allerede har stemt på din favorit til Årets velkomst, kan du stemme på den og de nominerede i de fire andre kategorier i forbindelse med Ejendomspriserne 2022. Stem via linket HER

Du kan kun stemme én gang – rigtig god fornøjelse!

 

Læs også Hvem skal have Ejendomspriserne 2022? Stem på de nominerede

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder