Ejendomspriserne 2022: Fem kæmper om Estate Media Prisen – stem nu

For 11. år i træk uddeler Estate Media den 8. september priser til en række profiler i ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt.

Som optakt til prisuddelingen zoomer redaktionen ind på de nominerede til ’Estate Media Prisen’. Frem til den 26. august kan du nå at afgive din stemme på de nominerede til Ejendomspriserne, som er delt op i fem kategorier – Årets projekt, Årets transaktion, Årets profil, Årets velkomst og hovedprisen: Estate Media Prisen.

 

Ejendomsprisen – Estate Media Prisen

I ejendomsbranchen er der mere end nogensinde brug for forbilleder. Estate Media Prisen går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og højne dens image. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker, der typisk rækker udover personlig vinding.

 

René Brandt

Adm. direktør René Brandt og Ikano Bolig er nok det selskab blandt de store udviklere, der tager S’et i ESG mest alvorligt i øjeblikket. Stille og roligt opbygger han i øjeblikket både en portefølje, men også en jordbank og arbejder intenst på at gøre tingene lidt bedre, når det kommer til at opbygge fællesskaber, bekæmpe ensomhed og samtidig skabe en god business case med langsigtet værdi.

 

Torben Modvig

Adm. direktør Torben Modvig står over for en stor opgave, når han nu skal integrere KPC i Casa. Som et af Danmarks skarpeste talenter er det ikke overraskende, at han er kommet så langt, men han er en af de absolut mest fremsynede topchefer i den danske ejendomsbranche. Han er samtidig både højt respekteret, og så er han ekstremt ambitiøs på selskabets vegne og har meldt ud, at han hellere siger nej til en opgave end går på kompromis med målsætningen om, at 95 procent af alle Casas byggerier skal være certificerede i 2023.

 

Anne Skovbro

Adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn, har været i hård modvind i 2022, hvor hun gang på gang har skullet forsvare Lynetteholm, som om det var hendes personlige projekt. Hun er embedsmand til fingerspidserne og står altid utrætteligt på mål for de beslutninger, som politikerne har taget uagtet, hvad hendes personlige mening måtte være. Samtidig kæmper hun for en dagsorden, der har potentiale til at klimasikre og beskytte ejendommene på havnefronten i hele København.

 

Jakob Dahlhoff

Jakob Dahlhoff havde eget mæglerfirma, da han for over 10 år siden stiftede en række portaler. De blev udviklet i Ukraine, og for et par år siden flyttede han selv dertil. Men alt, hvad han havde bygget op, blev på tragisk vis forandret den 24. februar om morgenen. Jakob Dahlhoff er blevet i Ukraine og forsvarer både sine medarbejder, men arbejder også på flere forskellige niveauer lige fra at skaffe soveposer til at hjælpe medarbejdere til Danmark. Et helt umenneskeligt pres, som der ikke findes nogen lette løsninger på, og hvor det er forbilledligt at forsøge at gøre så meget, man nu kan.

 

Jesper Kristian Jacobsen

Aarsleff har sat sig solidt i stolen som Danmarks største entreprenør og er blevet et forbillede på transformationen fra anlægsentreprenør til full service. Men med væksten kommer også at være et endnu bedre eksempel, og det levede Aarsleff med adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen op til, da selskabet valgte at trække sig fra deres russiske engagement i forbindelse med invasionen i Ukraine.

 

Hvis du ikke allerede har stemt på din favorit til Estate Media Prisen, kan du stemme på den og de nominerede i de fire andre kategorier i forbindelse med Ejendomspriserne 2022. Stem via linket HER

Du kan kun stemme én gang – rigtig god fornøjelse!

 

Læs også Hvem skal have Ejendomspriserne 2022? Stem på de nominerede

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder