Alle de 25 nominerede til de fem priser i forbindelse med Ejendomspriserne 2022

Hvem skal have Ejendomspriserne 2022? Stem på de nominerede

Hvem skal stolt stå på scenen og modtage årets ejendomspriser torsdag den 8. september? Det kan du nu være med til at afgøre.

Estate Media har brug for, at du stemmer på en eller flere af de i alt 25 nominerede til Ejendomspriserne 2022. Hvem fortjener at få en af de prestigefyldte priser?

Mere end 3.000 er hvert år inde at stemme på, hvem der skal have Ejendomspriserne. Og nu er der ikke lang tid til, at årets vindere skal findes.

Priserne blev indstiftet i 2012 af Estate Media og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige i bygge- og ejendomsbranchen. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement i ejendomsbranchen og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel.

Frem til den 26. august er det muligt at stemme på nominerede til de fem priser i følgende kategorier:

Årets projekt
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2020/2021. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Årets projekt-prisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

Årets transaktion
Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler, men kan også være køber eller sælger, og der kan både være tale om en ejendomstransaktion eller en transaktion i branchen.

Årets profil
Prisen går til en aktør i branchen, der tydeligt og personligt har gjort en ekstra indsats. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

Årets velkomst
Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

Estate Media Prisen
I forbindelse med, at den samlede prisuddeling i 2020 skiftede navn til Ejendomsprisen, er den største pris nu Estate Media Prisen. Vi har mere end nogensinde brug for forbilleder. Prisen går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og højne dens image. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker, der typisk rækker udover personlig vinding.

 

Nu kan du stemme HER på en eller flere af de 25 nominerede til de fem priser i forbindelse med Ejendomspriserne 2022 – deadline for afstemning er den 26. august. I den kommende tid zoomer vi ind på de enkelte priser og nominerede

Årets udgave af konferencen Ejendomsdagene den 8. og 9. september er den 11. i rækken og foregår for fjerde år i træk på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Estate Media har blot ganske få billetter tilbage til årets event i den danske ejendomsbranche.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder