Ejendommen Skovgårdene består af 80 boliger, som hovedsageligt udgøres af rækkehuse med i alt cirka 7.800 kvm til beboelse. Boligerne på mellem 78 og 117 kvm er under opførsel og overtages af Nrep i juni 2023. Illustration: Presse

Nrep køber boligprojekt efter milliardsalg

Den pannordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København har købt projektet Skovgårdene med 80 boliger i Køge Nord.

Bag salget står Ejendomsselskabet Casa Nord og CEC Group Holding, der har solgt via deres fælles selskab CECN, oplyser det københavnske erhvervsmæglerfirma Cushman & Wakefield RED, som har formidlet salget i en selskabshandel.

Transaktionssummen er ikke oplyst.

Ejendommen Skovgårdene består af 80 boliger, som hovedsageligt udgøres af rækkehuse med i alt cirka 7.800 kvm til beboelse. Boligerne på mellem 78 og 117 kvm er under opførsel og overtages af Nrep i juni 2023.

– Skovgårdene i Køge Nord forventes at opnå DGNB Guld-certificering og er beliggende i naturskønne omgivelser med skov som nabo, men har samtidig nem adgang til motorvejen og den nye station i Køge Nord med tog mod København hvert 10. minut, siger Torben Røsler.

Ejendomsselskabet Casa Nord er helejet af adm. direktør og stifter Torben Røsler, mens CEC Group Holding er helejet af Frank Mortensen.

Har også solgt til Genesta og Invesco
CECN solgte i april 100 lejligheder i Køge til det svenske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Genesta, ligesom CECN i efteråret 2021 solgte 56 rækkehuse i Glostrup til den amerikanske kapitalfond Invesco.

Læs mere i Genesta debuterer på boligmarkedet med køb af 100 boliger i Danmark

Læs også Invesco fortsætter opkøb i Danmark – køber nu boliger i Glostrup

Nrep i opkøb efter milliardsalg
Så sent som onsdag eftermiddag meddelte Nrep salg af 1.220 danske boliger til det hollandske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Orange Capital Partners (OCP).

Læs mere i Handel til flere milliarder kr.: Nrep sælger 1.220 boliger til Orange Capital Partners

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Talentportræt af Josephine: Kend dine begrænsninger – men lad dig ikke begrænse af dem