Arne Becker. Foto: Nrep

Nrep mister byggedirektør efter tre måneder – lander nyt topjob

Arne Becker, som i februar tiltrådte som byggedirektør i den store ejendomsudvikler og -investor Nrep, skifter allerede job.

Således bliver han fra 1. maj regionsdirektør og dermed frontfigur for entreprenøren Dansk Boligbygs team og aktiviteter i Østdanmark med et team på 25 mand i Roskilde.

Det oplyser Dansk Boligbyg med hovedsæde i Horsens.

Arne Becker har solid ledelseserfaring fra byggebranchen fra Barslund, MT Højgaard og NCC. Desuden har han erfaring fra flere bestyrelsesposter i byggeriet. I sit nye job får han direkte reference til Dansk Boligbygs adm. direktør, Anton Nørgaard.

– Siden etableringen på Sjælland i 2003 har vi oplevet støt stigende aktivitet. Derfor etablerede vi i 2019 endnu en afdeling i Roskilde, så der nu er to. Vi har gennem længere tid haft et ønske om at styrke vores tilstedeværelse i regionen, hvilket sker nu. Aktivitetsniveauet inden for nybygning og renovering af boliger på Sjælland og i hovedstadsområdet er højt, hvilket forventes at fortsætte i de kommende år, siger han.

Tre nye kapaciteter og et otium
50-årige Arne Becker er som nævnt ny regionsdirektør fra 1. maj, mens 57-årige Claus Møller Pedersen er ny afdelingsleder fra 1. februar. Begge kommer til Dansk Boligbyg med erfaringer fra byggebranchen. De skal bidrage til at sikre tættere relationer med både nuværende og nye kunder og sætte skub på udviklingen af Dansk Boligbyg i Østdanmark.

Dansk Boligbyg er desuden i færd med at rekruttere endnu en afdelingsleder til afdelingen på Sjælland, så Jeppe Nielsen efter eget ønske kan gå på pension efter 20 år i Dansk Boligbyg, heraf de seneste ni som regionsdirektør og afdelingsleder i Roskilde.

Arne Becker har tidligere været viceadm. direktør/CCO i Barslund. Inden da var han koncerndirektør/COO i MT Højgaard, ligesom han i 10 år har været direktør i NCC Construction Danmark. Arne Becker har mere end 20 års erfaring fra entreprenørbranchen på direktionsniveau i koncernledelser og fra flere bestyrelsesposter – blandt andet som næstformand i Dansk Industri BYG.

Læs også Nrep henter byggedirektør til nøglerolle

Læs alle entreprenørnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder