Nreps hovedkontor i Københavns Nordhavn. Foto: Nrep

Nrep går fra Cobblestone til Newsec

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København og Newsec Property Asset Management har indgået et samarbejde om full service-ejendomsforvaltning med ejendoms- og selskabsadministration, ejendomsdrift og bæredygtighedsydelser for 107 ejendomme i Nreps danske ejendomsportefølje.

Det oplyser parterne om administrationsaftalen, der træder i kraft den 1. oktober.

Aftalen omfatter i alt 1.085.000 kvm i primært Storkøbenhavn, Odense og Aarhus. Porteføljen består af en lang række ejendomssegmenter, blandt andet bolig, kontor, detail og shoppingcentre, logistik samt social infrastruktur som friplejehjem og seniorboliger.

– Det er vigtigt for Nrep, at vi har en samarbejdspartner inden for administration, drift og bæredygtighed, der kan være med til at udfolde vores ambitioner om at forandre ejendomsbranchen og skabe bedre og mere bæredygtige byer. Her ser vi Newsec som den rette partner til opgaven. De har vist os, hvordan de vil kunne bidrage til en positiv udvikling af porteføljen. Det gælder både i forhold til kvalitet i serviceleverancer, digitale løsninger, lejeroplevelser samt med energioptimering af ejendomme og grøn ejendomsdrift, siger driftsdirektør og partner Henrik Skak Bender, Nrep.

Overtager efter Cobblestone
Nrep og Newsec har i forvejen lignende aftaler i Norge og Finland. Med valget af Newsec til det danske marked har Nrep valgt en skalérbar løsning, der vil kunne rulles ud til eventuelle nye markeder. Den nye aftale indebærer samtidig, at Nreps aftale med Cobblestone ikke forlænges. Cobblestone-andelen omfatter cirka 64 ejendomme, oplyser selskabet til Estate Media.

I Newsec Property Asset Management glæder adm. direktør, Kim Andersen, sig over, at Newsec har fået opgaven med at administrere og udvikle porteføljen.

– Vi er glade og taknemmelige for, at Nrep har bedt os løfte denne store opgave. Det handler ikke alene om at få lov til at arbejde med en af de største og mest komplekse porteføljer i Norden, men også om at bidrage til udviklingen af en bæredygtig forvaltning af ejendomme. I den sammenhæng er Nrep en fantastisk samarbejdspartner med en klar vision for deres portefølje, som vi glæder os til at være med til at realisere gennem konkrete løsninger til nedbringelse af CO2 fra ejendommene, siger Kim Andersen.

Nrep og Newsec Property Asset Management samarbejder allerede i dag om administrationen af Dades-porteføljen, som Nrep overtog forvaltningen af i 2021.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 47 millioner kvm under forvaltning.

Læs opfølgende artikel:

Cobblestone: Nej tak til priskrig på ejendomsadministration

Læs også Dades overdrager forvaltning af ejendomme for 25 milliarder kr. til Nrep

Læs mere i Dades: En kæmpe og unik aftale med Nrep, fordi vi outsourcer vores kerneydelse

 

Fakta: Nreps nye aftale

– Den nye administrationsaftale træder i kraft den 1. oktober 2022

– Aftalen vedrører i alt 1.085.000 kvm i primært Storkøbenhavn, Odense og Aarhus

– Porteføljen består af 70 ejendomme på mere end 625.000 kvm og 36 ejendomme under opførelse med et kommende areal på 460.000 kvm

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder