Søren Schødt er både grundlægger af og daglig leder i proptechfirmaet Minejendom og byggerådgivningsvirksomheden Schødt. Foto: Presse

Casa og proptechfirma indgår samarbejde

Udviklings- og entreprenørselskabet Casa og det danske proptechfirma Minejendom har indgået en samarbejdsaftale, oplyser parterne.

Det sker i forbindelse med, at Casa bruger Minejendoms digitale platform til at lave vedligeholdelsesplaner på byggesager. I samarbejde med Minejendom har Casa fundet en løsning til at strømline vedligeholdelsesplaner og samtidig højne informationsniveauet til bygherrer og beboere. Det skal sørge for rettidigt vedligeholdelse.

– Der findes mange FM-systemer til at håndtere drift og vedligehold af bygninger, men fælles for de fleste er, at de er relativt komplicerede. Vi søgte noget mere simpelt og brugervenligt, siger Torsten Asklund, der er kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøchef i Casa, i en meddelelse.

Hos Minejendom er der selvsagt også tilfredshed med samarbejdet.

– Når Casa har afleveret en ejendom til bygherre, sørger vi for, at beboerne får oprettet sig på appen. Via Minejendom får beboerne en digital beboermappe og notifikationer med anvisninger, når noget kræver deres aktion, forklarer adm. direktør og stifter Søren Schødt, Minejendom.

Internt redskab indtil 2019
Minejendom blev stiftet i 2009 og hed dengang Bygningsguiden. Platformen fungerede som internt redskab indtil 2019, hvorefter selskabet har videreudviklet meget sidenhen og etableret egen techorganisation med 8 ansatte, oplyser Minejendom til Estate Media.

Bag Minejendom står byggerådgivningsvirksomheden Schødt, der igennem de sidste 10 år har arbejdet med proptech. Minejendom er oprindeligt udviklet til udarbejdelse af Schødts egne vedligeholdelsesplaner, som virksomheden laver over 100 af om året. Minejendom har i dag over 1.000 boligforeninger og ejendomsudviklere, der bruger platformen til kommunikation og bygningsvedligehold.

Søren Schødt er både grundlægger af og daglig leder i Minejendom og Schødt. Til daglig deler selskaberne, som begge er helejet af Søren Schødt, kontor på Østerbro i København.

Læs alle artikler om proptech her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder