Foto: Shutterstock

To proptechfirmaer indgår samarbejde

En alliance er indgået blandt de to proptechvirksomheder Waitly, som udbyder et system til brug af ventelister i forbindelse med boligsøgning og Unik Bolig, som laver softwareløsninger for ejendomsadministratorer.

Det oplyser Waitly.

De to er gået sammen om at samle funktioner i deres løsninger, som passer sammen.

Konkret bliver salgsannoncers information fra Unik Bolig automatisk udbudt gennem Waitlys platform og ventelister.

Der bliver derudover automatisk hentet statistik om for eksempel antal boliger, husleje og salgspriser fra foreningen, som bliver tilgængelige boligsøgende. Dertil synkroniseres dokumenter som vedtægter, årsrapport, generalforsamling referat, husorden også automatisk fra Unik Bolig til Waitly. Samarbejdet er sket på baggrund af efterspørgsel fra kunder.

– Waitlys løsning er ikke noget, vi selv laver, men det er noget, som nogle af vores kunders kunder har brug for, udtaler Knud Møller, markedsdirektør i Unik Bolig.

Også hos Waitly vækker det nye samarbejde glæde.

– Vi er super glade for at vi har fået samarbejdet op og køre. Samarbejdet er kendetegnet ved en god dialog og en fælles interesse i at gøre ventelister digitale og tilgængelige, udtaler Christian Andersen Rønn, Account Manager i Waitly.

Unik Bolig bruges af flere end 450 administrationer og over 700.000 lejemål. Virksomheden har mere end 220 ansatte.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder