Skovlunde Byhave får i alt 141 lejligheder på Ballerup Boulevard i Skovlunde. Illustration: GPP Arkitekter

‘Proptech giver for alvor mening’ – boligprojekt udlejet på 23 dage

På blot 23 dage er samtlige 59 boliger i 1. etape af Skovlunde Byhave blevet udlejet, oplyser det danske proptechselskab Propstep til Estate Media. Propstep har i samarbejde med den Aarhus-baserede ejendomsudvikler 1927 Estate stået for udlejningen af boligerne.

I alt nåede 649 at henvende sig med ønske om at leje en af de 59 boliger på 48-80 kvm fordelt på 2-3 værelser, og det beviser ifølge Propstep, at ’proptech for alvor giver mening i forhold til boligudlejning og lejemarkedet’.

– Transparens for lejeren er helt afgørende for vores tilgang til boligudlejning. Da alt sker på vores onlineplatform, kan vi nemt sikre dette og effektivt håndtere store volumener af lejere, uden nogle føler sig glemt eller ikke får svar, siger medstifter Rasmus Brohl, der sammen med medstifter Troels Bødker Feodor Nielsen står bag Propstep.

Han oplyser, at 90 procent af boligerne var udlejet efter 14 dage, hvilket er 4 måneder før indflytning – og endda før en prøvebolig stod klar. Indflytning er fra 1. til 15. februar 2022.

Som Estate Media skrev i december 2020, er 1927 Estate, der udvikler og gennemfører ejendomsprojekter i samarbejde med private, institutionelle og industrielle investorer fra indland og udland, i gang med at bygge 8.700 kvm boliger fordelt på 141 lejligheder på Ballerup Boulevard i Skovlunde.

1. etape af Skovlunde Byhave består af 59 boliger, mens 2. etape tæller 82 boliger.

Læs mere i Aarhus-udvikler bag 8.700 kvm stort boligprojekt i Skovlunde

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder