1. maj starter Mehrdad Mangaard Sarraf som direktør hos Colliers i Aarhus med ansvaret for afdelingens 18 medarbejdere med speciale i investering, kontor, butik og logistik. Foto: Colliers

Colliers ansætter ny direktør i Aarhus

1. maj starter Mehrdad Mangaard Sarraf som direktør hos Colliers i Aarhus med ansvaret for afdelingens 18 medarbejdere med speciale i investering, kontor, butik og logistik.

Til Estate Media oplyser erhvervsmægleren, at Mehrdad Mangaard Sarraf overtager stillingen efter partner Jan Nickelsen.

Mehrdad Mangaard Sarraf kommer fra en stilling som storkundechef hos Nykredit i Østjylland. Han skal være med til at udbygge Colliers’ markedsposition i hele Østjylland og skal som en del af det nationale ledelsesteam sikre Colliers’ strategiske vækstrejse.

Mehrdad Mangaard Sarraf kommer til at referere til adm. direktør og partner Carsten Gørtz Petersen, Colliers International Danmark.

– Vi glæder os rigtig meget til at få Mehrdad Mangaard Sarraf med på holdet. Jeg kender Mehrdad som en fagligt dygtig, professionel og meget kundeorienteret person med et stort netværk i Aarhus. Mehrdads store engagement og solide faglige fundament i ejendomsbranchen er nogle af årsagerne til, at han er den rigtige til at lede Colliers Aarhus, siger Carsten Gørtz Petersen i en meddelelse.

På Estate Medias talentliste i 2020
Mehrdad Mangaard Sarraf kommer blandt andet fra stillinger i Danske Bank og Handelsbanken og har været med til at stifte Aarhus Real Estate Network, som består af mere end 100 virksomheder, der opererer i Aarhus inden for fast ejendom.

– Jeg glæder mig til, at jeg får mulighed for at dykke dybere ned i det kommercielle ejendomsmarked ved at komme tidligere ind i processen med ejendomshandlerne. Derudover håber jeg, at jeg med min finansielle baggrund og mit netværk kan bidrage positivt til at få salg og finansiering til at mødes. Og så ser jeg også frem til at mødes med mine nye kolleger, hvoraf jeg allerede kender en del af dem, fortæller 35-årige Mehrdad Mangaard Sarraf.

Colliers-kontoret i Aarhus er med 43 medarbejdere erhvervsmæglerens næststørste målt på antal medarbejdere.

Mehrdad Mangaard Sarraf blev udpeget til Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2020, som er en liste med 35 talenter under 35 år på tværs af den danske ejendomsbranche.

Se alle 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder