Erhvervsmægler Jeppe Fromm, Colliers i Vejle. Foto: Colliers

Colliers i Vejle finder forstærkning i Nordicals

Jeppe Fromm er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers i Vejle, så afdelingen nu består af 12 mand. Jeppe Fromm kommer med erfaring fra tidligere jobs med vurderinger af alle typer erhvervs- og investeringsejendomme og har ad to omgange været samlet fem år i Nordicals København, hvorfra han er skiftet.

I mellemtiden nåede han en afstikker til advokatfirmaet Accura, hvor han var Project Manager i et halvt år.

– Vi har igennem en længere periode haft en stabil og markant vækst i vores afdeling og derfor også et stigende antal sager og kunder, som skal betjenes på en god og kompetent måde. Med ansættelsen af Jeppe Fromm er vi rustet til den fortsat stigende aktivitet og vækst, som vi forventer i Trekantområdet og dermed også i vores afdeling, siger partner i og direktør for Colliers i Vejle, René Neesgaard.

Jeppe Fromm, der tiltrådte 1. januar, er oprindeligt uddannet cand.merc.(jur.) og er født og opvokset i Sønderjylland, men har arbejdet og boet i København i en periode, før han nu er flyttet til Kolding.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder