Maria Hjorth, tidligere adm. direktør i VP Securities, indtræder som næstformand i bestyrelsen for Thylander Gruppen A/S. Foto: Presse

Thylander udvider atter sin bestyrelse – denne gang med næstformand

For to uger siden præsenterede det København-baserede ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Thylander tidligere klima-, energi og ligestillingsminister Lykke Friis som nyt medlem af selskabets bestyrelse.

Læs mere i Lykke Friis nyt medlem af Thylanders bestyrelse

Nu kan Thylander præsentere endnu et bestyrelsesmedlem, eftersom Maria Hjorth, tidligere adm. direktør i VP Securities, indtræder som næstformand i bestyrelsen for Thylander Gruppen A/S.

Maria Hjorth sidder i dag i bestyrelsen for blandt andet Maj Invest, Trifork, Asetek og Monsenso og har tidligere været adm. direktør i Mercer Danmark og ansat i Danske Bank samt Carnegie. Maria Hjorth er cand.polit. fra Københavns Universitet og har en master i virksomhedspsykologi fra University of Westminster i London.

– Efter at vi tidligere på måneden kunne annoncere tidligere klima-, energi, og ligestillingsminister Lykke Friis’ indtræden i bestyrelsen, er det en kæmpe glæde, at vi nu kan foretage yderligere en markant styrkelse.

– Maria Hjorth kommer med betydelige, digitale kompetencer og en stærk baggrund fra finans- og konsulentverdenen, som vi ser frem til at kunne drage nytte af, siger bestyrelsesformand, hovedejer og stifter Lars Thylander, Thylander.

Hele bestyrelsen
Selv siger hovedpersonen og den nye næstformand i Thylanders bestyrelse, Maria Hjorth:

– Jeg glæder mig til at blive en del af Thylanders ambitiøse og kompetente team. Selskabets fokus på at udvikle og drive bæredygtige ejendomsinvesteringer i et tæt og langvarigt samarbejde med investorerne er en ambition, jeg ser frem til at være med til at drive i bestyrelsen.

Bestyrelsen i Thylander består efter Maria Hjorths indtræden af Lars Thylander (formand), Maria Hjorth (næstformand), Lykke Friis, Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per Henning Jensen og Per Klitgård.

Hele partnerkredsen
Partnerkredsen i Thylander har siden 1. august bestået af Lars Thylander, Kristian Krogh (Managing Partner), Henrik Køhn og Mikkel Westfall med sidstnævnte som nyeste partner.

Læs mere i Mikkel Westfall bliver partner og kreativ direktør i Thylander

Virksomheden med kontor i Københavns Nordhavn blev i 1986 etableret af Lars Thylander, der stadig er hovedejer af selskabet.

Læs om Thylanders 2020-resultater og 2021-forventninger i:

Overskud i Thylander halveret til 13 millioner kr. – forventer fremgang

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder