Den cirka 2.400 kvm store erhvervsejendom på Strandlodsvej 48 på Amager er blevet købt af Thylander Property Fund for 65 millioner kr. Foto: Google Maps

Thylander skyder ny fond i gang med off-market-opkøb

Thylander har købt den første ejendom til sin nyetablerede Thylander Property Fund. Der er tale om en fuldt udlejet ejendom på cirka 2.400 kvm på Strandlodsvej 48 på Amager. Ejendommen er udlejet til en række erhvervslejere og med en populær, privat børnehave som ankerlejer, hvilket ifølge Thylander er med til at sikre langvarige og stabile lejeindtægter.

Ejendommen er købt off-market med potentiale for værdiskabende, aktiv forvaltning, lyder meldingen.

Transaktionssummen beløber sig til 65 millioner kr., viser data fra Resights.

Bag salget står ’K/S Strandlodsvej 48, København’, der overtog ejendommen i juli 2014 for 10 millioner kr. Selskabet er ejet 60 procent af Steen Hundevad Knudsen og 40 procent af Lars Bigom, hvor sidstnævnte er kendt for at være adm. direktør og partner i projektudviklingsselskabet Sophienberg Gruppen, som har haft Thylander som hovedaktionær siden 2014.

Flere opkøb på vej
Thylander Property Fund er etableret for få måneder siden i samarbejde mellem Thylander og en række udvalgte investorer. Fonden, der er en såkaldt evergreen-fond uden foruddefineret slutdato, har til hensigt at opbygge en ’solid’ ejendomsportefølje i hovedstadsregionen, der kan give investorerne et stabilt og langsigtet afkast. Fonden vil årligt åbne for indskud fra nye investorer.

– Vi er glade for at have gennemført det første køb til fonden, der grundlæggende bygger på den samme investeringsstrategi, som succesfuldt har været grundlaget for de TG Partners-fonde, der gennem mere end 10 år kontinuerligt har givet vores investorer et attraktivt afkast. Vi har på samme tid en forsigtig, men også opportunity-drevet tilgang med et skarpt blik for mulighederne og den gode handel, siger Managing Partner Kristian Krogh, Thylander, der varsler flere opkøb på vej i fonden.

Cushman & Wakefield RED har formidlet salget af Strandlodsvej 48 på Amager.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen